Pazarspor Avanos'ta kampa çekildi

Pazarspor Avanos'ta kampa çekildi

Sezon hazırlıklarına kendi evinde 1 hafta önce başlayan Pazarspor, 18 Ağustos'a kadar devam edecek çalışmalar için Avanos'a gitti.

Pazarspor’un Nevşehir Avanos kampı başladı. Teknik direktör Şevki Tonyalı ve sportif direktör Hasan Balta nezaretinde başlayan kampın 18 Ağustos'a kadar devam edeceği belirtildi.

Kampta, yapılacak hazırlık müsabakaları ile lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyleyen sportif direktör Hasan Balta, “Kamp süresince 1461 Trabzonspor, Çorumspor, Altınordu, Adıyamanspor ve Tokatspor ile hazırlık karşılaşmaları oynayacağız. 18 Ağustos’ta kampımız sona erecek. 22 Ağustos’ta da Pazar’da toplanarak lig başlayana kadar çalışmalarımızı burada devam ettireceğiz.” dedi.

Balta, yeni sezonda kadrolarını Rizespor’dan kaleci Mahmut Öksüz, Mersin İdmanyurdu’ndan stoper Emre Gürbüz, Keçiörengücü’nden Ender Kılıç, Rizespor’dan kiralık ileri uç oyuncusu Muhammet Yılmaz ve Kahramanmaraşspor’dan stoper Eyüp yanmış ile takviye ettiklerini, Rizespor’dan kiralık aldıkları Osman Mertoğlu ile yeniden anlaştıklarını ve alt yapıdan da orta saha oyuncusu Hakan Bozkurt ile sağ bek Ferdi Birben’i A takıma yükselttiklerini söyledi.

Ayrıca amatörden Çağlar Biryol ve Aykut Kuyumcu ile Almanya’dan gurbetçi oyuncu Hüseyin Durur’u da renklerine kattıklarını ifade eden sportif direktör Hasan Balta, Ali Özgür’ün Gümüşhane’ye, Murat Salih, Şafak Bayraktar ve kaleci Muzaffer’in Kilimlispor’a, Uğur Yanıkdemir’in de Tokatspor’a gittiğini ifade ederek, Muhammet Emin, Ali Çevik ve İrfan Tektaş ile de anlaşmaya varamadıklarını söyledi.

Pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.