Özmen çalışmalara devam ediyor

Özmen çalışmalara devam ediyor

PTT 1. Lig'i ikinci sırada bitirerek Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un genç savunma oyuncusu Sezer Özmen, Süper Lig'de forma giyen Drogba ve Sow gibi futbolcuları durdurmak için şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.

PTT 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Spor Toto Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor’un genç savunma oyuncusu Sezer Özmen, 1. Lig’den farklı özellikleri olan bir lige yükseldiklerini belirterek, "Artık fiziğin yerine futbolcunun kafasını kullanması gerektiği bir lige çıktık. Drogba ve Sow gibi futbolcular, özellikleri çok yüksek olan oyuncular. Allah vergisi yeteneği olan futbolcular var. Bu oyuncuları, vücudum yettiği zamanlarda vücudumla, yetersiz kaldığı yerlerde ise zekamla durdurmak için şimdiden çalışmalara başladım" şeklinde konuştu.

Türk futbolunu Avrupa’da temsil etmeyi amaçladığını vurgulayan Sezer, "Yurt dışında futbol oynamak, bilhassa benim gibi genç futbolcuların planlamasında olması gereken bir hedef. Tabii ki oralarda oynayabilmek için bulunduğumuz ligin köklü kulüplerinde forma giymek gerek. İlk önce çok çalışarak, hak edeceğimi düşündüğüm A Milli Takım’da kaptanlığa kadar yükselmek istiyorum. Ondan sonra da kendi ülkemi ve bayrağımı Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyorum" ifadelerini kullandı.

"Dünyanın en iyisi olmak için çalışıyorum"
Genç futbolcu, dünyanın en iyi defans oyuncusu olabilmesi için çok çalıştığını anlatarak, "İlk röportajımı verdiğimde dünyanın en iyisi olmayı hedeflediğimi söylemiştim. Bu söylemde kalmadı ve söylediğim hedefi yavaş yavaş hayatıma soktum. Bunun için çalışıyorum. Daha iyi olabilmek için o kadar çok çalışıyorum ki buna inanamazsınız. Bunun lafta kalmayacağına önce kendimi inandırdım. Ondan sonra da çevremdeki insanlara yaptıklarımla göstereceğim" diye konuştu.

"Çaykur Rizespor’u layık olduğu yere çıkardık"
Süper Lig’e yükseldikleri neşeli bir sezonu geride bıraktıklarını bildiren Sezer Özmen, şöyle konuştu:
"Kendi adıma iyi bir sezon geçirdiğimi söyleyebilirim. Gerek maç performansı olarak gerekse karşılaşma sayısı olarak bir üst lige çıkmamıza katkıda bulundum. Bunda sırf benim değil bütün takımın emeği var. Sezon bizim açımızdan çok neşeli geçti. İlk yarıda duraksama dönemine girdik ama ikinci yarıda Mustafa Denizli’nin gelmesiyle her futbolcuda büyük bir artış oldu. Bu da takımın performansına yansıdı. Daha fazla inandık. Takım olma duygumuz arttı. Sonunda da Rize’nin ve tüm Türkiye liginin istediği Çaykur Rizespor’u layık olduğu yere çıkardık."

Karadeniz temsilcisiyle yollarını ayıran teknik direktör Mustafa Denizli’nin kararı hakkında konuşmak istemediğinin altını çizen Sezer, "Mustafa hoca, hiçbir zaman ve hiçbir şekilde başarısızlığı kabul etmiyor. Bu kadar başarıyı elde ettikten sonra daha fazlasını arayan ender insanlardan birisi. Takımdan ayrılması konusu ise bizi aşıyor. Bunun hakkında konuşmamız doğru olmaz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.