Oynanan Futbol Memnun Etmiyor

Oynanan Futbol Memnun Etmiyor

İçerde oynadığı maçlarda 3 puana hasret kalan atmaca deplasmanlarda fırtına gibi eserken son oynadığı adana spor müsabakasında bu seri sinede son verdi.

Ligde 2.mağlubiyetni alan atmaca bu maçlarda gol atma başarısı göstermezken Göztepeye 1-0 Adanspor!a da 2-0 mağlup oldu.

Alınan mağlubiyetin yanı sıra sakatlıklarla birlikte kadro kurmakta zorluk çeken teknik direktör Engin Korukır oynanan futbolu beğense de futbol otoriteleri aynı görüşü paylaşmadı son oynanan Adanspor maçı ile birlikte evinde oynadığı Kayseri Erciyespor müsabakasında topu ayakta tutmakta zorlanan atmaca ligin ilk haftalarının aksine futbol ve skor olarak gerilemeye başladı.

Daha önce takımda memur zihniyetine son vereceğim diyen Engin Korukır’ın aksine orta sahaya büyük umutlarla transfer edilen Kenan Aslanoğlu sahada adeta yürürken mısırdan transfer edilen yabancı futbolcu Hossam Hassan ise yokları oynamaya devam ediyor.

Bu iki futbolcu ile birlikte kendisine şans verilen Erhan Şentürk’ün de halen daha Rizespor!a alışamadığı ve takıma faydalı olamadığı gözlerden kaçmadı.

Sakatlarla birlikte bir hayli eksik kaln atmaca içerde oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına Salı günü başlayacak ve ligde üst sıralarda yer almak için bu maçtan mutlak 3 puan ile ayrılmak zorunda.

Takıma müdahalede geçe kalmaması gereken Engin Korukır’ın biran önce takımda memur zihniyeti ile oynayan futbolcular ile acil toplantı yapıp camianın beklediği başarıyı yakalaması gerekiyor ilk devreyi ne kadar üst sıralarda bitirirse takım için iyi olacak zaten Engin hocanın da tek isteği bu .


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.