Oğuzhan Berber Rizespor'da..

Oğuzhan Berber Rizespor'da..

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor'un Oğuzhan Berber ile anlaştığı belirtildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla istemesiyle Ç.Rizespor yönetim kurulunun Denizlispor kulübü ile yaptığı sıkı pazarlık sonrası 22 yaşındaki futbolcu transferi resmi imzaya döküldü, 4,5 yıllık imza atan genç futbolcu yarın yeni takımıyla idmanlara çıkacak.

Beşiktaş ve G.Saray istedi, Ç.Rizespor kaptı..

Denizlispor'un eski Ç.Rizespor’lu yeni sol kanat oyuncusu Oğuzhan Berber’i Beşiktaş’ın istediği ve aynı zamanda ünlü teknik direktör Fatih Terim’in gözetiminde olduğu açıklanmıştı.

Ç.Rizespor’un yeni transferi Oğuzhan Berber, spor yazarı Selim Denizalp’a ilk duygularını söyledi:

Ç.Rizespor’u tercih etmmesinin en büyük sebebinin teknik direktör Mustafa Denizli’nin kendisini ısrarla takımına görmek olduğunu belirten Oğuzhan, “Transferde bana kolaylık gösteren Denizlispor yönetimine teşekkür ediyorum. Bu akşam Rize’ye geleceğim. Nasipse yarın ilk idmanıma yeni hocam ve takım arkadaşlarımla birlikte olacağım” İfadesini kullandı.

Denizlispor %25 pay alacak..

22 yaşındaki ümit Mili oyuncu Ç.Rizespor’a 4,5 yıllık sözleşme imzalarken, Ege temsilcisi Denizlispor, Oğuzhan Berber’in bir başka takıma transfer olması durumunda bu oyuncunun bonservis bedeli üzerinden yüzde 25 pay alacak.

A.Ş Yönetiminin en pahallı transferi oldu.

Ç.Rizespor A.Ş son dört yıldır 76 futbolcu transfer etmişti. 77′inci transferi olan Oğuzhan Berber için Denizlispor’a 1,5 Milyon Lira bonservis bedeli ödedi. Bu bedel mevcut yönetimin bir futbolcu için en fazla transfer bonservisi anlamına geliyor.


Denizlispor'dan Ç.Rizespor'a transfer olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Berber, twitter hesabı üzerinden duygularını paylaştı.

Genç oyuncu twitter'daki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Denizli de geçirdiğim 8 yılın ardından artık Rizedeyim imzamızı da attık hayırlısı olur inşallah Allah utandırmasın.

Selim Denizalp


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.