NAZİLLİ   BELEDİYESPOR  HEMŞEHRİMİZ  TAŞKIN  GÜNGÖR’E  EMANET…

NAZİLLİ BELEDİYESPOR HEMŞEHRİMİZ TAŞKIN GÜNGÖR’E EMANET…

Bilindiği gibi sportoto 2.Lig Kırmızı grup’ta sezona kötü bir başlangıç yapan Nazilli Belediyespor’un yeni teknik direktörü hemşehrimiz Taşkın Güngör oldu.

5-0 lık Altay mağlubiyetinin ardından  istifa eden teknik direktör Armağan Turhan’ın  yerine beyaz grupta bulunan ve 4 maçta aldığı 8 puan ile ligin 3.sırasındaki Gaziosmanpaşaspor’u çalıştıran Taşkın Güngör ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Taşkın Güngör’ün yanı sıra yardımcıları Aydın Yavuz,Kadir Kar ve Refah Birkan Kayalarlı oldu.

Taşkın Güngör Ç.Rizespor A.Ş. gençlik gelişim antrenörü olarak kariyerine başladı.2003-2005 yılları arasında Ç.Rizespor’da antrenörlük,Gümüşhanespor,Malatyaspor,MKE Ankaragücü ,M.Park Antalyaspor ve Ankaraspor’da antrenörlük ve teknik sorumlu görevlerinde bulunan Taşkın Güngör,yine çeşitli takımlarda Hikmet Karaman’ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi.2010-2011 sezonunda düşme hattındaki İstanbul Bayrampaşaspor’u üst üste aldığı başarılı sonuçlarla 2.Lige yaklaştıran Taşkın Güngör,3. Lig ekibi İnegölspor’u ise 2.Lige taşımıştı.Taşkın Güngör geçtiğimiz sezon Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u çalıştırmış ve play-off’u averajla kaçırmıştı.

Son olarak Gaziosmanpaşaspor ile anlaşan Taşkın Güngör,ligde 2 galibiyet 2 de beraberlik alırken,Ziraat Türkiye Kupasında’da sahasında Alanyaspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Bu değerli ve başarılı hemşehrimiz Taşkın Güngör hocamıza her zaman olduğu gibi yeni takımında da başarılar diliyorum.




 

Haber: Orhan Yazıcılar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.