Najip Ammari Gün Sayıyor

Najip Ammari Gün Sayıyor

Najip Ammari Gün Sayıyor Ç.Rizespor’da bu hafta imzalar peş peşe atılıyor.

İlk olarak teknik direktör konusunu çözecek olan yeşil-mavili takım, daha sonra transfer hız verecek.
 
Yaklaşık üç haftadan beri İstanbul’da bulunan yardımcı antrenör M.Ali Karaca tarafından önceki aylarda defalarca izlenen ve olumlu rapor verilen Cezayir asıllı Fransız futbolcu Ammari, Ç.Rizespor’lu olacak.
 
LuaLua`dan Daha Yetenekli
 
22 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusu futbola Marseille takımında başlamıştı. Geçen sene Rumen takımı CFR Cluj’da forma giyen Ammari, sezonun ilk devresinde Bulgar liginde Chernomorets Burgas ekibinde oynamış ve altı gol atma başarısı göstermişti. Fransız futbolcu için futbol otoriteleri Lualua’nın genç versiyonu tabirini kullanıyorlar. Her iki kanat ve 10 numara pozisyonunda da görev yapabilen Ammari, Cezayir U17 ve U23 Milli takımıyla maçlara çıkmıştı.
 
Öte yandan bu hafta Ç.Rizespor’un teknik direktörü belli oluyor. Daha önce adı geçen isimlerden sadece Aykut Kocaman ile bir görüşme yapan ve hocanın yurt dışında takım çalıştırma kararı sonrası başlamadan sona eren teknik direktörlük konusu bu hafta nihai karara bağlanıyor.
 
Karaca, Bu Hafta Açıklanıyor
 
Gündemde yeniden yer alan Mehmet Özdilek isminin kendi takip ettiği en az altı yabancı futbolcuyu yeni takımına transfer etme isteği kabul görmedi. Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, bu hafta camianında sesine kulak vererek, yardımcı antrenör M.Ali Karaca’yı takımın başına tek yetkili kişi olarak açıklaması bekleniliyor.
 
Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.