Mustafa Hocanın İstekleri Yerine Getiriliyor

Mustafa Hocanın İstekleri Yerine Getiriliyor

Çaykur Rizespor'da tesislerin fiziksel şartlarının değiştirilmesi hususunda radikal kararlar alan teknik patron Mustafa Denizli’nin emirleri bir bir yerine getiriliyor.

Ç.Rizespor teknik direktörlüğüne geldikten sonra özellikle tesislerin fiziksel şartlarının değiştirilmesi hususunda radikal kararlar alan teknik patron Mustafa Denizli’nin emirleri bir bir yerine getiriliyor.

İkinci devre hazırlıklarını Rize’de sürdüren yeşil-mavili takım eski Rize Atatürk stadı ve Mehmet Cengiz tesislerinde antrenmanlarına devam ederken, teknik direktör Mustafa Denizli’nin talimatı ile tesislerin Karadeniz sahil yolu tarafı kapanırken, aynı uygulamamanın dağ tarafında da yapılacağı öğrenildi.

Korna Sesi Duyulmayacak !

Buradaki amacın, idman esnasında yoldan geçen araçların uzun süre kornaya basmaları ve antrenman esnasında futbolcuların dikkatinin dağılmasını önlemek olduğu belirtilirken, bir başka projenin de Mehmet Cengiz tesislerinde kalan bekar futbolcuların Rize şehrinin değişik muhitlerinde evler kiralanarak bu futbolcuların apartman hayatına geçecek olması.

“Halkla iç içe olunacak”

Komşudan Tuz,Şeker, Yağ ödünç isteyecekler !..

Teknik patron Mustafa Denizli’nin öngördüğü bu olayda, futbolcuların idman ve maç bitiminden sonra tesislere kapanarak kimseyle yüz göz olmaması, dolayısıyla Rize şehrinde taraftarlarla diyalog kurmaması sebebiyle futbolcunun motivasyonunu düştüğü belirtilirken, apartman hayatına geçecek olan futbolcuların, idman ve maç öncesi ve sonrası, ikamet ettiği mahallede vatandaşlarla karşılıklı olarak selamlaşması, apartmana giriş ve çıkışlarda karşılıklı olarak hal hatır sorarak iyi niyet temennisinde bulunmaları ön görülüyor.

Rize’nin Ayrı, Ayrı Mahallelerine Taşınacaklar

Ç.Rizespor kulübü Mustafa hoca’nın direktifleri ile kollarısıvarken, tesislerde hummalı bir çalışmanın devam ettiği, bekar futbolcuları2’şer kişi olmak üzere ayrı ayrı mahallelerde ev tuttukları ve futbolcuların en kısa sürede kiralanan bu evlere taşınacağı belirtildi.

Altyapı Antrenörlerini Kabul Etti

“Sizin yeriniz, bizim yanımızdır”

Öte yandan yeşil-mavili takımın teknik direktörü Mustafa Denizli hafta içi altyapı antrenörlerini Mehmet Cengiz tesislerinde kabul ederek, karşılıklı görüş alış verişi yaptılar.

Mustafa hoca, alt yapı antrenörlerine Mehmet Cengiz tesislerinin yanlış yapıldığını, özellikle çalışma sahalarının Kuzey-Güney değilde, Doğu-Batı şeklinde konuşlandığını, bu olayın Dünyada hiçbir stat ve sahada bulunmadığı söylerken, tesislerinde bir spor kulübü fiziki şartlarında olmadığını, daha çok yüksek katlı yıldızlı oteli andırdığını belirtirken, futbolcuların soyunma odasının kibrit kutusu ölçeğinde olduğu, koca bir alanıyüzme havuzu ve saunaya ayırmaları ise yanlış bir yapılanma örneği olduğunu belirtti.

Selim Denizalp
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.