Mustafa Denizli Başbakanı Kıramadı

Mustafa Denizli Başbakanı Kıramadı

Ç.Rize, ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı devreye sokarak ikna etti. İmzalar yarın atılıyor.



Türk futbolunun iki önemli teknik adamından birisi olan Denizli, Çaykur Rizespor ile prensipte anlaştı. İmzalar yarın atılacak ve Denizli, İran macerasından sonra futbola yeniden dönecek. Denizli Ç.Rize ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Bu anlaşma nasıl oldu?

Öncelikle Ç.Rize, Süper Lig'e çıkmak için büyük bir yatırım yaptı. Ancak 15 hafta sonunda beklediği gibi ilk 3'e girmeyi başaramadı.

Yeniden Süper Lig hayalleri kuran Ç.Rize'nin yönetimi, Mustafa Denizli isminde karar kıldı. Ardından Denizli'ye teklif yapıldı. Denizli önce Rizeli yöneticilere kibarca çalışmayacağını söyledi ancak görüşmelerin ardından teklifi kabul etti.

Mustafa Denizli yakın çevresine de 'Manevi değeri çok yüksek bir teklifti, reddedemedim' dedi. Mustafa Denizli'nin teklifi kabul etmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesinin önemli bir rol oynadığı öğrenildi. Memleketi Rize'yi Süper Lig'de görmek isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mustafa Denizli'den ricacı olduğu ve bu talep üzerine Mustafa Hoca'nın 'Evet' dediği belirtildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.