Mustafa Akçay: Taraftarımız geri döndü

Mustafa Akçay: Taraftarımız geri döndü

UEFA Avrupa Ligi'nde Derry City'yi ilk maçta 4-2 yenen Bordo-Mavili ekibin hocası, karşılaşmayı değerlendirdi.

AKÇAY: TARAFTAR GERİ GELDİ

Akçay, elde ettikleri skorun ikinci maça rahat çıkmalarını sağlayıp sağlamayacaklarıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:
"Skor sizi her zaman tehdit edebilir ama Trabzonspor gibi belli kaliteyi yakalamış bir takım için çok olağanüstü şeyler olmadığı sürece orada kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Futbol bu, her şey olabilir. İddialı olmak güzel şey ama iddialı konuşmak futbola pek uymuyor. Bu akşam kolay goller yedik. Tırmalayacağız. Rakip o kadar olağanüstü şeyler yapmalı ki bize bir gol atabilsin. Ama rakibin gole kolay ulaşmasına izin vermeyeceğiz."

Taraftarı da değerlendiren Akçay, "Bir kez daha Trabzonspor'un üyesi olmaktan son derece gurur duyduğum bir akşam yaşadım. Böyle taraftarı 1974 ve 1980'lerden hatırlıyorum. Taraftar geri geldi. Mükemmeldiler bu akşam" dedi.
"TARAFTARA ZAMAN TANIYIN"

Mustafa Akçay, maçta Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhine yapılan tezahüratlarla ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:
"Tahrik edilme sürecinin geçmesini biraz beklemeliyiz. Taraftarımız ve camiamız uzun süre bu konuda çok tahrik edildi. Hakları yenilen insanların refleksleri vardır ve doğal refleksleri yaparken akıl devreye girdiğinde bunlar geriler. Benim insanlarımın şu andaki reflekslerini lütfen mazur görün. Benim taraftarım çok akıllı ve iyi insanlardan kurulu. Bir süre sonra o istenilen seviyeye gelecekler."
ADRİAN: YEDİĞİMİZ GOLLER OLMADI

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian ise, "Kazandığımız için çok mutluyum. Bu maçta bizim beklediğimiz aslında daha iyi bir skordu ama başlangıcını iyi yaptığımız maçta yediğimiz gollerden sonra sanki dezavantajlı konuma geçtik gibi görünüyor. Fakat önümüzdeki maçta daha iyi olacağımıza eminim" dedi.

Celustka ise, "Maça iyi başlangıç yaptık, hızlı gollerle 2-0 öne geçtik ama konsantrasyon kaybıyla iki gol yedik. 4-2'ye getirmeyi başardık ama bu tür maçlarda böyle konsantrasyon bozukluklarının yaşanmaması gerekiyor" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.