Müdür Çelik'ten Madalyalı Boksörlere Tebrik ve Ödül

Müdür Çelik'ten Madalyalı Boksörlere Tebrik ve Ödül

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Sakarya’dan madalya ile dönen Rizeli Boksörler, tebrik ederek ödüllendirdi.

Boks Federasyonu Başkanlığının  2014 yılı faaliyet programında yer alan Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında Rizeli Boksörler yaptıkları müsabakalar sonunda 1 altın ve 1 bronz madalya ile Rize'ye döndü.

21-27 Haziran 2014 tarihlerinde Sakarya’da yapılan Alt Minikler Türkiye Şampiyonasında Rize ilini temsil eden sporcularımızdan İbrahim Kaldırımcı 65 kg da Türkiye 1.si,  Ahmet Kaba ise 62 kg da Türkiye 3.sü oldu.

Altın ve bronz madalya kazanan sporcuları tebrik eden Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “ Türkiye birinciliği ve üçüncülüğü ile ilimizi temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimiz Celal Sarı ve Aydın Sakal’ı tebrik ediyorum. Sporcularımız ve Antrenörlerimiz çalışmalarının karşılığını aldılar. Son zamanlarda bir çok branşta  elde ettiğimiz başarılarla Rizeli sporcularımız ilimizin gururu oldular. Aynı azimle çalışarak  inşallah gelecekte de ülkemiz adına güzel başarılara imza atacaklar.“ diye konuştu.
Sakarya’da çok iyi mücadele ettiklerini belirten Boks antrenörü Celal Sarı ise, Rize'nin çocuğuna fırsat verilerse daha çok başarılar elde edileceğini kaydederek, “Tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı spor salonlarına davet ediyoruz. Hedefimiz, Ulusal ve Uluslararası alanda hem ülkemizi hem de ilimizi en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmektir. Başarılarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Ersin Yazıcı’ya, Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e ve desteklerini esirgemeyen herkese sporcularım ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.