Mataracı:'Play-Off 'ta Başaracağız'

Mataracı:'Play-Off 'ta Başaracağız'

Çaykur Rizespor basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Camianın bizden beklentilerinin farkında olduklarını, normal sezonda başaramadıkları Süper Lig'e yükselme başarısını play-off maçlarında başaracaklarını belirtti.

Bank Asya 1. Lig play-off ilk maçında Adanaspor ile 18 Mayıs Cuma deplasmanda karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı yaptığı açıklamada, Adanaspor'un iyi bir ekip olduğunu belirterek, ''Rakibimiz ilk maçta saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecektir. Ancak biz de deplasmanlarda iyi oynuyoruz. Play-off maçlarının havası farklıdır. İki ayaklı maç ve 180 dakika düşünüyoruz. Adanaspor deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz'' dedi.

Play-off grubundaki dört takımın da güçlü olduğunu ifade eden Mataracı, ''Zorlu ve çekişmeli maçlar olacak. Dört takım da Süper lige yükselmeyi hak ediyor. Biz de normal sezonda son hafta kendi sahamızda Akhisar Belediyespor'a yenilerek elimizden kaçırdığımız Süper Lig'e play-off maçları ile ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Akhisar BElediyespor mağlubiyetinin kendilerini etkilediğini dile getiren Mataracı, şöyle devam etti:

''Moral bozukluğu yaşadık ancak toparlanıp play-off maçlarına konsantre olmak zorundayız. Geriye bakmadan, elimizdeki play-off şansını en iyi şekilde kullanmak için çalışıyoruz. Hafta başında Mersin'de kampa girdik. Psikolojik olarak kendimizi yeniledik. Camianın bizden beklentilerinin farkındayız. Normal sezonda başaramadığımız Süper Lig'e yükselme başarısını play-off maçlarında başaracağımıza inancımız tam.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.