Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Futbol Okulu Tekrar çalışmalara başladı

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Futbol Okulu Tekrar çalışmalara başladı

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklama şöyle;

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği ailesi olarak ilk günden bugüne kadar yaptığımız bütün çalışmalar ve çabalarımız bölgemizdeki imkanların yetersiz olup hayallerini kuran çocuklarımIza ve gençlerimize hayallerine ulaşmaktırmak için onlara bir kapı ile yol açmaktır.

Bizim temel hedefimiz mücadelemiz bölgemizdeki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp onları spora sporcu olmaya yardımcı olup yönlerdimek.

Geçen sene sözleşmeleri imzalayıp başlattığımız Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Futbol Okulumuzu hem sahada hemde tüm seçeneklerde genç kardeşlerimize bir umut yolu başlattık.Tabi Corona virüs ve pandemi yasaklar dolayısıyla uzun bir ara vermiştik. Aranın ardından değişen hocalarımızın yerine getirilen Abdurahman Ergün hocamızla birlikte Allah'ın izniyle çalışmalarımıza tedbirlere rivayet ederek tekrardan sahalara geri döndük.

mardin-kziltepe-1.jpg

Bizim çağrımız sesimiz bütün bölgemizdeki insanlarımızın çocuklarını spora ve sporcu bir birey olamalarına teşvik etmek. İlk amacımız öncelikle bir karaktere sahip sporcu yetiştirmek vatanına milletine Avrupada ve Uluslararası müsabakalarda ülkesini milletinin bayrağını şerefle dalgalandırmak Allah'ın izniyle bu can bu tende oldukça hocalarımızla beraber bütün çalışmalarımıza Son hızla devam edeceğiz. Bizlere desteklerini esirgemeyip destek çıkan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi. Sağ olun var olun..

mardin-kziltepe-12.jpg

Bütün seçenekleri bizlere tabi tutup her zaman yanımızda olan gönüller insanı Harun çınar başkanımızada çok teşekür ediyoruz...
Biz sadece gönüllerin kalplerin yön verici olan insanlar olalım yeter bize dediler ..

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.