Makedon Forvet Rize'de

Makedon Forvet Rize'de

Bikoko'nun takımdan ayrılmasıyla golcü arayışlarına giren ve bu futbolcunun yokluğunu doldurmak isteyen Rizespor, Makedon forvet Marko Vucipek'i Rize'ye getirtti.

Makedon forvet oyuncusu Marko Vucipek'i denemek üzere Rize'ye getiren Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Rizespor teknik direktörü Korukır, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir kadro kurduklarını belirterek, ''Çok önemli nokta transferler yaptık. Güçlü olan kadromuzu çok daha alternatifli hale getirdik. Alt yapıdan kadromuza kattığımız isimler ise geleceği parlak oyuncular. bir çoğu ağabeylerinin yerine göz dikmiş durumda. Çok koşan, mücadele eden iyi bir ekibe sahibiz. Bu ligde mücadele çok önemli. Gücümüz ortada, Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz'' dedi.

Takımların bu sezon transferde seçici davrandığını ifade eden Korukır, ''Geçtiğimiz sezon başlarında takımlar çok sayıda transfer yapıyordu. Ancak bu sezon hedefi olan takımlar istikrarı korumak için çalışıyor. İskelet kadroyu korumayı başaran ekipler eksik yerlere takviye yapıyor. Biz de geçen yıldan önemli oyuncularla yolumuza devam ediyoruz. Eksik olan ön libero ve forvete takviye yaptıktan sonra transferi noktalayacağız'' diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-mavili ekip sezon hazırlıklarını Korukır yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor. Makedon forvet oyuncusu Marko Vucipek ise denenmek için geldiği Rize'de takımla birlikte çalışmalara başladı. Korukır, bu futbolcu ile ilgili kararını bir iki gün içerisinde yönetime sunacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.