Maç Sonrası Bülen Uygun'dan açıklama geldi. ''Ortada bir hata yoktur. Eğer varsa o hata bana aittir''

Maç Sonrası Bülen Uygun'dan açıklama geldi. ''Ortada bir hata yoktur. Eğer varsa o hata bana aittir''

Süper Lig’in 33. Haftasında deplasmanda Göztepe karşısından 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Ortada bir suç yok.  Varsa o suç bana aittir ya taktikler hatalıdır. Onun da vebalini biz kendi üzerimize alırız'' dedi.

Süper Lig’in 33. Haftasında deplasmanda Göztepe karşısından 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Uygun maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Uygun, “Futbolun doğasında bu tür şeyler oluyor.  Ortada bir suç yok.  Varsa o suç bana aittir ya taktikler hatalıdır yada sistemsel hata vardır. Onun da vebalini biz kendi üzerimize alırız. ” dedi.

Maçtan sonra değerlendirmede bulunan Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Uygun, ”Elimizdeki kadro yapısı itibariyle santraforlarımızın cezalı olması ile beraber 3 gün önce 40 dakika 10 kişi mücadele etmiş olmak, nitekim de sahada zaten futbolcuların ayağına kramp girecek şekilde ne kadar yorgun olduklarını gösteriyor. Maçta 60 ile 65 Dakika kadar oyunun kontrolünü elimize tuttuğumuz bir ortamda ufak ve bireysel hata sonucu yediğimiz golden sonra oyunumuzun dengesi bozuldu. Buradan puanla ayrılmak istiyorduk. Ama bazen futbolun doğasında bu tür şeyler oluyor. Dolayısıyla kazanan Göztepe takımını tebrik ediyoruz. Bizim şimdi önümüzde çok önemli bir maçımız var. Buna hazırlanacağız ve bir an önce benim futbolcu kardeşlerim tekrar ayağa kalkacak ve o formayı en güzel şekilde sahada giyecekler’’ dedi.

Ligin geriye kalanını yorumlayan Uygun, “Rizespor gayet iyi bir takım. Bundan sonra kazanmak için mücadele edeceğiz. Bütün oyun anlayışımızı, oyun mantığımızı taktiğimizi de her maçı ayrı ayrı değerlendirerek devam edeceğiz.  Bazen futbolun içinde böyle şeyler oluyor o yüzden ortada bir suç yok.  Varsa o suç bana aittir ya taktikler hatalıdır yada sistemsel hata vardır. Onun da vebalini biz kendi üzerimize alırız. Ben futbolcularıma İnanıyorum. Onlar çok daha güzel şeyler başaracaklar. Önümüzde şimdi çok önemli bir maçımız var. Kendi evimizde oynayacağımız o maçı da kazanarak tekrar taraftarımızı mutlu edeceğiz’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.