Lig`de Adından Söz Ettiren Bir Takım Olacağız

Lig`de Adından Söz Ettiren Bir Takım Olacağız

Yeşil-Mavili futbolcular, Rize`deki çalışmaların ardından Avusturya`da da iyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi başlamak istediklerini söylediler.

Çaykur Rizesporlu futbolcular Rize'de yaptıkları ilk etap hazırlıklarının son gününde Rizeli futbol severlere başarı mesajı yolladı. Yeşil-Mavili futbolculardan kaptan Kıvanç, Sercan, Eren, Orhan, Koray, Viera ve Sylvestre, yeni sezonda her yönden farklı bir takım olacaklarını söylediler. Geçen sezon takımın iskeletini oluşturup en fazla forma giyen futbolcular olan 7 oyuncuyu temsilen konuşan kaptan Kıvanç; “Önceki sezon olduğu gibi geçen sezonda küme de kalma mücadelesi verdik. Ama yeni sezonda alacağımız başarılı sonuçlarla lig'de adından söz ettiren bir takım olacağız" dedi.


Rize' de gerçekleştirdikleri yeni sezon hazırlıkların çok olumlu geçtiğini ifade eden Kıvanç; "Kaliteli bir kadromuz var. Aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Yeni gelecek olanlarla  gücümüze güç katacağımız gibi takımda müthiş bir rekabette olacak. Bu rekabette de kazanan Rizespor olacak. Kendimize güveniyoruz. Bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz. Görev verildiği taktirde hepimiz sahaya çıkar ve elimizden gelenin en iyisini yaparız. Başarılı sonuçlara imza atacağız. Alacağımız sonuçlarla ligde herkesi kendimize hayran bırakıp adından en fazla söz ettiren takım olacağız. Ligin başlamasını iple çekiyoruz" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.