Lider Erciyes Puan Kaybetti

Lider Erciyes Puan Kaybetti

Ç.Rizespor, Manisaspor ve 1461 Trabzon'un, kazandığı haftada mutlak galibiyet hedefleyen Kayseri Erciyesspor İzmir'de Göztepe'ye takılarak puan farkının kapanmasını engelleyemedi.

PTT 1. Lig'de 24. haftanın kapanış maçında kümede kalma mücadelesi veren Göztepe ile lider Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta gülen çıkmadı karşılaşma 0-0'lık skorla sona erdi.

Lider Kayseri Erciyesspor Göztepe deplasmanında 0-0 berabere kalarak zirvede önemli 2 puan kaybı yaşadı. Bu beraberlikle 23 puana yükselen Göztepe 17. sırada kalırken, Kayseri Erciyesspor 45 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Mavi-Siyahlılar'ı takibini sürdüren Manisaspor'un 43, Mustafa Denizli yönetiminde 3. sırada yer alan Çaykur Rizespor'un ise 42 puanı bulunuyor.

90 dakikası golsüz geçen karşılaşmada iki taraf da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi Göztepe bu sonuçla son altı maçından da galibiyet çıkaramazken lider Erciyesspor iki haftalık galibiyet serisinin ardından ilk puan kaybını yaşadı.

GÖZTEPE: 0 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.