Kweuke Rize'ye 4 Yıllık İmza Attı

Kweuke Rize'ye 4 Yıllık İmza Attı

Ç.Rizespor transferde yeniden atağa kalktı. Yeşil-Mavililer Leonard Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ama bu anlaşma golcü oyuncunun Sparta Prag'ta olan cezası tamamlandıktan sonra resmileştirilecek.

Ç.Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz'in Çek Cumhuriyetine giderek beraber geldiği Kweuke ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Golcü oyuncunun Sparta Prag’ta olan cezası bittikten sonra sözleşmeye resmiyet kazandırılacak

Yeşil-Mavililer’in bir süredir peşinde olduğu Kweuke'nin transferinde yaşanan pürüzler nedeniyle yönetim kurulu üyesi Koray Deniz, Çek Cumhuriyetine gitmişti.

Sparta Prag ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 1.88'lik golcünün bonservisi için kıran kırana yapılan pazarlıklar sonunda anlaşmaya varılmıştı. Tarafların el sıkışmasından sonra Koray Deniz, önceki akşam Kweuke ile birlikte İstanbul'a geldi.

KAMPA KATILDI

Dün İstanbul'da Acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Çaykur Rizespor'un 1.88'lik dev golcüsü Leonard Kweuke, daha sonra transfer harekâtının yapıldığı Başkan Metin Kalkavan'ın şirketine geldi.

Burada başkan ile tanışan golcü oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı ancak bu sözleşmenin golcü oyuncunun cezası nedeniyle daha sonra resmiyet kazandırılacağı bildirildi.

Sparta Prag'ta 3 sezonda 74 maçta 31gol atan Kamerun'lu golcü Kweuke dün akşam Gerede'ye gidip kampa katıldı ve bugün takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

BAŞARILI OLACAĞIM

Yeşil-Mavili takımın uzun uğraşlar sonunda transfer ettiği Leonard Kweuke, Çaykur Rizespor' transfer olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'den birçok kulüpten teklif aldığını ancak en fazla ısrar eden kulübün Rizespor olduğunu ifade eden Kweuke şunları söyledi: “3 yıl Sparta Prag'ta oynadıktan sonra Türkiye'ye Ç.Rizespor'a transfer oldum.

Rizespor transferimde çok ısrarcı oldu. Şimdi burada olduğum için çok heyecanlıyım. Başarılı olacağıma inanıyorum."  (Rizesporlular.com)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.