Korukır:'En Kralını Alacağız'

Korukır:'En Kralını Alacağız'

Teknik direktörü Korukır, golcü transferi konusunda taraftarlarına müjdeyi verdi

Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, yeni sezon öncesinde iddialı sözler sarf etti. Erzurum kampından sonra yönetime rapor veren tecrübeli çalıştırıcı, başta Bikoko ve Zeqiri olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Erzurum’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “7 günde 28 antrenman yaptık. Yeni bir yapı oluşturmaya çalıştık. Daha çok fizik idmanları yaptık. Oyuncu grubumun verdiği reaksiyon iyiydi. Bolu kampın dada en iyi şekilde çalışıp Lig’deki ilk maçımıza kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

GENÇLERİ BEĞENDİM
Kampta gördüğü gençlerin çok şanslı olduğunu ifade eden Korukır, “Emre, Yüksel, Muhammed, Yunus, Hasan ve Nevzat. Hepsi çok yetenekli. Hepsini çok beğendim. Çalışmalarından memnun kaldım ve bunlar Bolu kampına gelecekler. Hepsini kadroda tutmaktan yanayım. Gencinden deneyimlisine, Rizespor formasının kıymetini bilip, çalışan takımda kalacak. Zeqri’de buna dahil. Arnavut oyuncu Erzurum kampında çok istekliydi. Pozitif görüntü verdi. Böyle devam ederse takımda kalır ve faydalı olur ve başımın üstünde yeri olur. Aksi taktirde kaderine razı olur” diye konuştu.

RAPORUMU VERDİM
Takımdan bir yada iki kişinin ayrılmasının önemli olmadığının altını çizen Korukır, “Bikoko gitmek istiyor. Gitmek isteyene dur demem. Kendisiyle ilgili raporu yönetime verdim. Bikoko’nun yerine en kralını alacağız. Bunun içinde gardımı aldım. Yerine alacağımız isim yerli de olur yabancıda. Benim tercihim öncelikle yerli oyuncudan yana. Zaten bu isimleri belirleyip yönetime verdim. Giden birkaç futbolcunun yeri her zaman dolar. İşimize yaramayacak isimlerle işimiz olmaz” diye konuştu.

EN GÜÇLÜ ADAY BİZİZ
“Adem Büyük ve Yaser Yıldız gibi futbolcuları herkes ister” diyen Korukır, “Ancak ikisinin de kulüpleriyle mukaveleleri devam ediyor. Benim takımımda sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla başka bir takımın teknik direktörü görüşürse ben gönül koyarım. Bunu anlayışıma sığdıramam. Sözleşmesi devam eden bir futbolcunun kulübe istemezse bende görüşmem” dedi. Korukır, bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayının kendileri olduğunu da sözlerine ekledi. 

Günebakış Gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.