Kocaman Semih'i çizdi

Kocaman Semih'i çizdi

Hiçbir sakatlığı ve idman eksiği bulunmayan golcü futbolcu Semih Şentürk, Kocaman tarafından Akhisar kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya maçında kurtarıcı olarak sahaya sürdüğü nöbetçi golcüyü 4 eksikle gittiği deplasmana götürmedi.
MEDYAYA HABER SERVİS ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sürpriz bir kararla Semih Şentürk'ü bugün oynanacak Akhisar Belediyespor maçının kadrosuna almadı. Amk'nın haberine göre; Geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Antalyaspor maçının son 7 dakikasında kurtarıcı olarak sahaya sürülen yıldız futbolcunun kadro dışı kalması çeşitli yorumlara yol açtı. İlk etapta eşi Pınar Şentürk'ün maç akşamı twitter'da paylaştığı mesajlar konuşulurken, Kocaman'a yakın çevreler farklı bir iddiayı da ortaya attı. Alex de Souza'yı Brezilya'ya döndüğü gün uçağın kapısına kadar yolcu eden Semih'in medyaya haber sızdırdığı ileri sürüldü.
SEMİH GÖZDEN ÇIKARILDI

Başkan Aziz Yıldırım ve Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Yıldırım ile bu konuda görüşme yapan Kocaman'ın Semih Şentürk'ü gözden çıkardığı ve takımdan uzaklaştırmakta kararlı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.