Kayseri Erciyes Liderliği Geri Aldı

Kayseri Erciyes Liderliği Geri Aldı

PTT 1. Lig’in 22. haftasında Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 yendi 1 gün aradan sonra yeniden zirveye yükseldi.

PTT 1. Ligin 22. hafta karşılaşmaları bu akşam oynanan Adana Demirspor - KAyseri Erciyesspor müsabakası ile tamamlandı. Deplasmanda 3-1'lik galibiyete imza atan Kayseri ekibi Manisaspor'dan liderliği devraldı.

PTT 1. Lig'de 22. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan gülerek ayrılarak taraf, 3-1'lik skorla konuk ekip Kayseri Erciyesspor oldu.

Kayseri Erciyesspor'a galibiyeti getiren goller 26. ve 56. dakikalarda Serdar Eylik ile 50. dakikada Gerard Gohou'dan geldi.

Adana Demirspor'un tek golü 73. dakikada Erçağ Evirgen'den geldi. Ek olarak ev sahibi ekipte 70. dakikada direkt kırmızı kart gören Juninho, rakibini son 20 dakikalık dilimde 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Kayseri Erciyesspor puanını 41 yaparak liderliğe yükseldi. Adana Demirspor ise 34 puanda kaldı.

PTT 1. Lig'de gelecek hafta Adana Demirspor, Adanaspor deplasmanına konuk olacak. Kayseri Erciyesspor ise TKİ Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.