Karaman ve Kweuke”den anlamlı ziyaret

Karaman ve Kweuke”den anlamlı ziyaret

Karaman ve Kweuke”den anlamlı ziyaret

Kweuke”nın formasını isteyen kanser Hastası Orhan Yıldırım”ı Kweuke ve Karaman hastanede ziyaret etti.

 

 -Rize Onkoloji Hastanesinde tedavisi süren Cihan Haber Ajansı muhabırı Hızır İlyas Yıldırım”ın abısı Orhan Yıldırım 53 Gazeteciler Derneği başkanından Kweuke”nin formasını istemesi üzerine dernek başkanı Mustafa Bayrak Kweuke ve Teknik direktör Hikmet Karaman”ı hastaneye getirdi.

 

  Benim için gol atın

 

Onkoloji hastanesinde tedavisi süren Orhan Yıldırım Teknik Direktör Hikmet Karaman ve Kweuke”yı karşısına görünce çok mutlu olduğunu belirterek “ Bugün benim için önemli bir gün, Rizespor hastasıyım, artık asansör takım olmak istemiyoruz. Ne olur Avrupa kupalarında da isminizi duyayım,  Sivas maçında sizlerden galibiyet bekliyorum, bu maçta Yeşil Mavi formayı giymenizi rıca ediyorum” dedi.

 

  Kweuke”den özel istek

 

Rizespor”un golcü futbolcusu Kweuke”den gol sonrası zafer işareti isteyen Kanser Hastası Orhan Yıldırım” Sana güveniyorum, bu maçta galip geleceğiz ve sen gol atacaksın, bu maçta benim için oynamanı istiyorum. Gol attıktan sonra benim için zafer işareti yapmanı rica ediyorum, başaıların devamını diliyoum” dedi.

 

  Karaman” Tedavini ol”

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra “ Tedaviden kaçtığını duydum, tedavini olman lazım, senin gibi taraftarlara ihtiyacımız var.  Hasta halin ile bile takımın başarısını istiyorsun, bu bizim için önemli, bu maçı senin için ve tüm hastalar için oynayacağız, inşallah galip geldikten sonra yine sana geleceğiz” dedi.

 

Kweuke” İlgine teşekkür”

 

Çaykur Rizespor”un gocü futbolcusu Leo Kweuke kendisini tercih eden Kanser hastası Orhan Yıldırım”ın sırtında formasını imzalayarak “ Bu kadar sporcu içinden bana gösterdiğin ilgi için teşekkür ediyorum. Senin bir an önce iyileşmeni ve tribünlerde yerini almanı bekliyorum. Sivas maçında gol atarsam senini çin o işareti yapacağım” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.