Karaman eleştiriye kapalı tribün

Karaman eleştiriye kapalı tribün

Karaman eleştiriye kapalı tribün

 Ligde ilk devre topladığı 24 puan ile "bacak bacak" üstüne atarak keyif yapan Ç.Rizespor, ikinci devre oynadığı dört maçtan sadece bir puan toplayabildi. Özellikle küme düşme potasında yer alan Gençlerbirliği ve Sivasspor takımlarına mağlup, Eskişehirspor ile berabere kalarak sevenlerini üzen Rizespor’da kredi bitti.

 
      Karaman takımı eleştirdi
-Hafta sonu oynanan ve rakip takım  sahada uzun bir süre 10 kişi kalmasına rağmen müsabaka sonunda soyunma odasına yenilgi ile giden yeşil-mavili takımda moraller bir hayli bozuldu.
Sivasspor maçı sonrası teknik direktör Hikmet Karaman, üstü kapalı takımını eleştirirken, en büyük payı ise girilen gol pozisyonlarını kaçıran Mehmet Akyüz'e kesti.

Eksikler devam ediyor
 
Teknik Direktör Hikmet Karaman idman öncesi yaptığı açıklamada kendisini eleştiren bazı gazetecilere telefonlarını kapatacağını belirterek “ Artık o gazeteciler ile işim yok, telefonlarına bakmayacağım, her takım mağlup olabilir, galip te gelebilir” dedi. Takımda Sercan, İsmail ve Kweuke”nın sakatlıklarının devam ettiğini belirten Karaman “ Önümüzde Antalya maçı var, ligin ikinci yarısında kolay maç yok, her takım iki kat daha güçlenmiş durumda, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar daha hırçın ve daha arzulu futbol oynamakta. Bizim eksiklerimiz var ve bu eksiklere rağmen mevcut kadromuz ile en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.
 
                Ovacıklı yedek kaldı
-Hafta içi oynanan Başakşehir karşılaşmasında savunmanın sağında iyi bir görüntü veren Orhan Ovacıklı”yı Sivas maçında yanında nöbet yazan deneyimli teknik adam Karaman, karşılaşmaya 3 stoperi ile üçlü savunma, beşli orta saha ile çıkmayı yehledi. Özellikle kalabalık orta saha ile rakibini önde karşılamak isteyen Karaman, maçın ilk devresinde o bölgede oyuncuları 2-3 pası bir araya getiremediği, savunmadan şuursuzca uzaklaştırılan topların kısa bir süre sonra, kanatlardan ve orta göbekten kaleye tehlikeye döndüğü bir kez daha görüldü.
9 Kişi ile Puan Aldılar, rakip 10 kişi Mağlup Oldular!
Ç.Rizespor, ligin ilk devresinde fizik güç altında üst düzey maçlar oynadı, geriye düştüğü karşılaşmalardan toplam 11 puan çıkarmayı bilmişti. Kasımpaşa deplasman maçında 9 kişi kalmasına rağmen müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrılmasını bilen atmaca, son Sivasspor karşılaşmasından rakip takımın uzun bir süre bir oyuncu eksik oynamasına rağmen mağlup olması, kafaları karıştırdı.
Yenemiyorsan, Yenilmeyeceksin!
Bu tip sana ileride direk rakip olabilecek maçlardan en azından yenemiyorsan, yenilmeyeceksin kuralı teknik kadronun ve sahada mücadele eden futbolcuların aklına neden gelmiyor?
Gençlerbirliği maçının son dakikalarında yenilen kamera şakası gol, hem Ankara takımını şahlandırdı, hem de bizim gardımızı düşürdü.
 
Antalya Maçı Çıkış Maçı Olsun!
Bu hafta sonu yine bir deplasman maçında Antalyaspor'un konuğu olacak olan Yeşil Mavililer lige yeniden başlama arzusu ile sahaya çıkarken İki takım adına kritik bir maç olacak. Yenen takım moral ve puan depolayacak, mağlup olan takım ise sezon sonuna kadar korkulu rüya görmeye devam edecek bir maç. Akdeniz takımının Dünya yıldızı ve sahada her şeyi Eto'o ve stoperi Sakıp Rizespor’a karşı forma giyemeyecekler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.