Kalkavan`dan Tek Hedef Süper Lig

Kalkavan`dan Tek Hedef Süper Lig

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ligin ikinci yarısına formda girmek istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan tek hedeflerinin süper lig olduğunu belirterek, ” İlk yarıdan daha başarılı olmak zorundayız, takıma bir iki oyuncu takviye edeceğiz” dedi.

Ligin ilk yarısında son maçlar dışında beklenen futbolu oynadıklarını söyleyen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan “ Elbette daha iyi olabileceğimiz maçlar vardı. Hele son 4 maçta kaybettiklerimiz bizi üzdü, 4 maç daha farklı sonuçlar verebilirdi, her şeye rağmen takımı başarılı buluyorum. Önceki yıl 28 puan ile tamamlamıştık. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak zorundayız” dedi.

Son 10 maçta mağlubiyet almadıklarını ifade eden Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan” Bu serimizi sürdürmeliyiz. Yakaladığımız bu grafik yükselerek gitmeli, yapacağımız takviyeler ile daha başarılı sonuçlar alacağımızı umuyorum. Ligin ilk yarısında takımda hata yapan mevkiiler belli, bu mevkilere takviyelerimiz olacak. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalara başladık” dedi.
 
Lige verilen aranın uzun olmadığını söyleyen Başkan Metin Kalkavan “ Transfer sezonu kısa tutulduğu gibi lige verilen ara ise 1 ay, bir ay içinde takımların transferlerini yapıp hazır hale gelmeleri gerek, transfer için düğmeye bastık. Alacağımız iki veya 3 oyuncu var. Görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar bir iki oyuncuyu renklerimize bağlayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.