Kalkavan” Sorunları aşacağız”

Kalkavan” Sorunları aşacağız”

Kalkavan” Sorunları aşacağız”

 Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ligin ikinci yarısının daha zor geçeceğini belirterek “ Kendi sahamızda daha dikkatli olmak zorundayız” dedi.
 -Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ligin ikinci yarısının tüm takımlar için daha zorlu geçeceğini belirterek “ Daha dikkatli ve hatasız olmak zorundayız, ilk yarıda topladığımız puanlara güvenerek rehavete kapılmamamız gerek. Ligin ikinci yarısında daha dikkatli olmak zorundayız. Eksiklerimizi biliyoruz, kendi sahamızda hataya meyil vermemeliyiz” dedi.


             Sahamızda puan vermemeliyiz

-Başkan Metin Kalkavan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile bir araya gelerek ligde ki durumu değerlendirdi. Kalkavan zorlu ikinci yarı öncesinde Rize ”de oynanacak olan maçlarda daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak “ Basit hatalar kötü sonuç olarak hanemize yazılabilir, profesyonel bir takımız ve basit hatalara yer vermemeliyiz” dedi.

              Karaman “ Sonuçlar bana ait”

Teknik Direktör Hikmet Karaman Gençlerbirliği maçında 88 dakika da yenilen golün hatasının kendine ait olduğunu belirterek “ Başarı da başarısızlık da bana ait, böyle hatalar yapmamalıyız, kazanmamız gereken maçı kaybettik, artık önümüze bakmamız gerek. Zorlu bir süreçteyiz ve hem kupa hem de ligde emin adımlarla yolumuza devam etmemiz gerek, kendi sahamızda kaybettiğimiz puanları deplasmanda alarak telafi etmeliyiz, önümüzde Fenerbahçe maçı var ve zor bir maç olacak. Kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.