Kalkavan” Fazlamız var eksiğimiz yok”

Kalkavan” Fazlamız var eksiğimiz yok”

Kalkavan” Fazlamız var eksiğimiz yok”

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan takıma gerekli takviyelerin yapıldığını belirterek” Üzerinde olduğumuz futbolcular vardı, bazıları olmadı, ancak o mevkilerde eksiğimiz kalmadı” dedi.
Süper lige hazır olmaları gerektiğini belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan  tek hedeflerinin önceki sezon yaşanan sıkıntılardan uzak bir sezon yaşamak olduğunu belirterek “ Yeni sezona girerken hocamızın isteği doğrultusunda eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bazı görüştüğümüz sporcular ile prensipte anlaşmamıza rağmen ardından fiyat yükseltmeleri bu transferlerin olmamasını sağladı. Aynı mevkilerde değişik isimler üzerinde durduk ve alternatif oyuncuları takıma katmaya devam ettik” dedi.
   5 idi 9 aldık

-Takıma yapılması gereken takviyelerin 5 olduğunu belirten Kalkavan “ Hocamızın isteği doğrultusunda hareket ettik, 5 oyuncu istendi ve  takıma 9 oyuncu kattık. Belki bazıları biraz geç katıldı ancak hepsi profosyonel sporcular ve kısa sürede uyum sorununun çözüleceğini düşünüyorum. Bundan sonra sözün bittiği yerdeyiz,  hafta başı başlayacağımız süper ligde artık rahat ve stressiz maçlar izlemek istiyoruz” dedi.

    Tüm takımlara başarılar

-Sorunsuz ve olaysız bir sezon yaşamak istediklerini belirten Kalkavan” Önceki sezon yaşadığımız bazı olayları artık görmek istemiyoruz. Fenerbahçe”ye yapılan saldırı, ardından şimdi Mehmet Topal”a yapılan silahlı saldırı, bunlar futbolda görmek istemediğimiz olaylar, futbol başarıyı isteyen, başarıya kilitlenen ve milyonlarca dolar harcayarak yarışa giren spor kamu oyunun işidir, bunun içinde terör girmemeli, şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.