Kalkanderespor'da Hasan Kansızoğlu adaylıktan çekildi

Kalkanderespor'da Hasan Kansızoğlu adaylıktan çekildi

FUTBOLCULAR HASAN KANSIZOĞLUN’NUN YANINDA YER ALDI

 Bal ligi ekiplerinde kalkanderespor içinde bulunduğu zor durumdan çıkmaya çalışıyor.Liginde bir maça da çıkmayan  Kalkanderespor’a hasan kansız oğlu destek olmuş il dışında bulunan futbolcuları Rize'ye getirtmiş ve takımın yeniden 2 maça çıkmasını sağlamıştı.

Derepazarı ilçe stadında idmanlarına devam eden futbolcular cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongrede başkan adayı çıkmasına rağmen güvensizliklerini sürdürüyorlar.

Klubü bal ligine çıkartan teknik direktör Recep Akyıldız da başka bir aday var ama destek görmedik ben de bu klübe emek veren birisi olarak Pazar günü maça çıkmak istemiyorum görevimden ayrılmak istiyorum dedi.

Klübe kendi imkanları ile destek olan Hasan Kansızoğlu ise cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını ifade ederek ben isterdim ki aday olan arkadaşlar gelsin futbolcuların yanında olsun ama olmadı,bu şartlarda olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım benim tek amacım Kalkanderespor ve futbolculardı göreve talip olan arkadaşıma başarılar diliyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.