İstifasını nasıl verdi?

İstifasını nasıl verdi?

PTT 1`inci Lig ekibi Çaykur Rizespor`da teknik direktör Engin Korukır, Ankaragücü karşısında alınan yenilginin ardından sözlü olarak istifasını yönetime bildirdi.

Ligde son 6 haftadır galip gelemeyen ve zirveden uzaklaşan Çaykur Rizespor, son olarak deplasmanda Ankaragücü`ne 2-1 mağlup oldu. Önceki hafta kötü gidişin 10 haftayı bulması halinde görevden ayrılabileceğini belirten Korukır, bu süreyi beklemeden istifasını sözlü olarak yönetime bildirdi. Çaykur Rizespor yönetim kurulu bir araya gelerek Korukır`ın istifasını görüşecek. Basın sözcüsü Aykut Ferah, Korukır`ın sözlü olarak istifasını yönetime bildirdiğini belirterek bugünkü yönetim toplantısının ardından açıklama yapacaklarını ifade etti.



Bu arada Rize kamuoyunda Korukır`ın yerine teknik direktörlük görevine alt yapı hocalarından Mehmet Ali Karaca`nın getirilmesi isteniyor. Bir süre önce memleketi Rize`yi ziyaret eden A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da yakın arkadaşı Karaca`yı ziyaret ederek Çaykur Rizespor`un kendi değerlerine sahip çıkması gerektiği yönünde görüş bildirmişti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.