İsmail Kartal Rize'de Maç Sonrası Konuştu

İsmail Kartal Rize'de Maç Sonrası Konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanında aldıkları 5-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"BİZ, HER MAÇTA ÇOK POZİSYONA GİRİYORDUK"

Oynadıkları futbol ve aldıkları galibiyet hakkında konuşan İsmail Kartal, "Buraya kazanmak için gelmiştik. Sakatlarımız olsa bile sahaya çıkan 11 en iyi 11'dir. İnsanlar biraz geri gidip, hafızalarını yoklasın; biz her maçta çok pozisyona giriyorduk ancak istediğimiz golleri atamıyorduk. Kaçırdığımız golleri bu akşam kaçırmadık. Farklı bir galibiyet elde ettik. Rakip takımın oyuncuları tarafından, aşırı kas çekmelerinden şanssız sakatlıklar yaşıyoruz. Bunlardan üzgnünüz, sıkıntılıyız. Dışarıdan zor gibi gözüksede maç içerisinde oyuncularımızı kaydırarak oynuyoruz. Herks görevini yapıyor. Maç fazlasıyla lider olduk, haklı bir galibiyet elde ettik. Çaykur Rizespor çıkış yakalamıştı ama biz iyi oynadık. Çaykur Rizespor'a da bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.

"VOLKAN'A TEKME ATILDIĞI SÖYLENİYOR"

Sakatlıklarla ilgili konuşan İsmail Kartal, "Volkan'a tekme atıldığı söyleniyor, kart çıkması gerekiyordu. Alves 'Devam edemeyceğim' dedi. Alper, Milli Takım'dan sakat geldi. 4-0'dan riske etmemek için Emenike'yi aldık. Mehmet Topuz sakaltnadı. Sağolsun 5-6 dakika sakat oynadı. Kadromuzu kupada ve lige iyi şekilde değerlendirerek oyunculara yük bindirmeden bu dönemden çıkmalıyız. Şampiyonluğa oynuyoruz, bugünler özverili günler" diye konuştu.

"ATILAN GOLLERE DEĞİL PERFORMANSA BAKIYORUZ"

Çaykur Rizespor'a gol atan Moussa Sow ve Pierre Webo'nun performansını değerlendiren Kartal, "Sow, gollerin dışında da güzel işler yaptı. Webo bir gol attı ama bir-iki tane daha atabilirdi. Biz atılan gollere değil, performansa bakıyoruz, rakipleri inceliyoruz ve 11 belirliyoruz. Moussa gol attı ama gollerin dışında da iyiydi. Webo da iyiydi, inşallah böyle devam ederler" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.