İlhan Palut: "ligin Boyu Kısaldı, Her Puan Değerli"

İlhan Palut: "ligin Boyu Kısaldı, Her Puan Değerli"

ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT, LİGE BU HAFTA OYNAYACAKLARI ANTALYASPOR MAÇIYLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "ARTIK LİGİN BOYU KISALDI, HER PUAN DEĞERLİ.PAZAR GÜNÜ BİZ DE BU PUANLAR İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN MÜCADELEYİ ORTAYA KOYACAĞIZ" DEDİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut: "Her Puan Değerli, Elimizden Gelen Mücadeleyi Ortaya Koyacağız"

Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, önlerindeki zorlu mücadelelerden biri olan Antalyaspor maçı öncesi takımının durumunu ve hedeflerini değerlendirdi. Palut, yaptığı açıklamada, ligde artık puanların öneminin arttığını belirterek, Pazar günü oynayacakları maçta ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Rizespor'un 32. hafta maçında Antalyaspor'u konuk edecek olmalarının heyecanını yaşayan Palut, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlarla takımı maça hazırladıklarını ifade etti. Özellikle İstanbulspor maçından gelen galibiyetin takıma moral verdiğini belirten Palut, oyuncularının motive olduğunu ve Antalyaspor maçı için sıkı bir hazırlık süreci geçirdiklerini dile getirdi.

Antalyaspor'un güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Palut, özellikle hücum güçleri ve deneyimli teknik direktörleriyle dikkat çektiklerini söyledi. Takımının bu zorlu müsabakaya iyi hazırlandığını ve yüksek tempoda mücadele edeceklerini vurgulayan Palut, her oyuncunun sahada en iyisini vermesi gerektiğini belirtti.

Palut, son 7 maçın kritik olduğunu ve her puanın değerli olduğunu belirterek, takımının Pazar günü sahada mücadele ederek bu değerli puanlar için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklarını ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.