İlhan Palut: "Kötü gidişatı durdurmak istiyoruz"

İlhan Palut: "Kötü gidişatı durdurmak istiyoruz"

ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT "ALEYHİMİZE OLAN GÖRÜNTÜYÜ YAKALAYACAĞIMIZ BİR İVMEYLE TERSİNE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ" DEDİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Bodrum FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk 8 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Palut, takımın kötü gidişatı durdurmak ve yükselişe geçmek için yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğini vurguladı.

"Aleyhimize olan tabloyu tersine çevirmek istiyoruz"

Ligde 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle yalnızca 7 puan toplayan Çaykur Rizespor, 21 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Bodrum FK deplasmanında oynayacak. Hazırlıklarını sürdüren yeşil-mavililerde Rachid Ghezzal, Casper Hojer ve Benhur Keser’in sakatlık süreçleri devam ederken, bu oyuncular takımdan ayrı çalışıyor.

Bodrum FK’nın lige iyi bir başlangıç yaptığını hatırlatan İlhan Palut, “Bodrum FK, organize bir takım ve başarılı sonuçlar alıyor. Deplasmanda zor bir maç olacak ancak biz de Antalyaspor galibiyetiyle moral bulduk. Bu aleyhimize olan görüntüyü yakalayacağımız ivmeyle tersine çevirmek istiyoruz. Sakat oyuncularımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Umuyorum ki eksiksiz bir kadroyla Bodrum deplasmanına çıkabiliriz” dedi.

"Sadece bir nefes aldık"

Antalyaspor karşısında alınan 3 puanın moral katkısına da değinen Palut, “Oyuncular bu hafta daha pozitif, antrenmanlarda daha coşkulu çalışıyor. Ancak hala hedeflediğimiz seviyede değiliz. Antalyaspor galibiyeti bize sadece bir nefes aldırdı. Takımın üzerindeki baskıyı tam anlamıyla atmış değiliz” şeklinde konuştu.

İlhan Palut:

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.