Hossam Rize'ye Uyum Sağlıyor!

Hossam Rize'ye Uyum Sağlıyor!

Çaykur Rizespor’un Mısır`ın Masry Port Said takımından kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Hossam Hassan her geçen gün Rize’ye ve takıma uyum sağladığını söyledi.

Bu sezon 4 lig ve 1 kupa maçı olmak üzere 261 dakika forma giyen Hossam Hassan, ilerleyen haftalarda daha çok zaman alacağını ve gerçek gücünü herkese göstereceğini söyledi.
 
Ligde bulundukları konumu sezon sonuna kadar koruyacaklarını belirten Hossam Hassan, “Averajla ikinci sıradayız. Yarın ise kendi evimizde Denizlispor’u ağırlayacağız. Bu müsabakayı da kazanmak istiyoruz. Alacağımız üç puanla yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Camiamız bizlerden şampiyonluk istiyor. Bizlerde bunu başaracak güçteyiz” dedi.
 
Takıma uyum sağlamaya başladığı belirten Hossam Hassan, “Her geçen hafta takıma biraz daha uyum sağlıyorum. Önümüzdeki günlerde daha uzun süre almak istiyorum. Çok çalışıyorum. Sürekli takımın formasını giymek istiyorum. Hocam bana şans verdiğinde bu şansı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Takımımın değişmez elemanı olacağım” dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.