Hikmet Karamandan Trabzon kalecisine övgü

Hikmet Karamandan Trabzon kalecisine övgü

Trabzonspor’a 2-0 mağlup olan Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, kaleci Hakan’ın yıldızlaştığı bir maç olduğunu ve etkili gol vuruşunda bulunamadıklarını kaydederek, hedeflerinin kalan 4 maçta 4 puanlık farkı korumak olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Ligde son 5 haftadır puan alamayan ve son olarak evinde Trabzonspor’a 2-0 mağlup olan Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, maç sonu yaptığı açıklamada Trabzonspor kalecisi Hakan Arıkan’ın yıldızlaştığı bir maç olduğunu ve etkili gol vuruşunda bulunamadıklarını kaydederek, hedeflerinin kalan 4 maçta 4 puanlık farkı korumak olduğunu belirtti.
 
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman evinde Trabzonspor’a 2-0 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, hedeflerinin 4 puanlık farkı korumak olduğunu ifade edip, “Dünkü sonuçlardan sonra bugünkü maçı kazanıp puan farkını 7 çıkarmayı planladık. 0-0’lık bölümde net pozisyonlarımız var. Etkili gol vuruşumuz yok. Etkili gol vuruşu yapabilseydik galip duruma geçebilirdik. Golden sonra birçok pozisyon var. Hakan’ın da yıldızlaştığı bir maç. İkinci golde, hakem önce faul düdüğü ağzına götürürken sonra avantaja bırakıyor. Mehmet’in elini vurduğu top gole gidiyor. Hakem hocaları bu pozisyonu analiz ederseler eğitim açısından önemli bir pozisyon olur. Hedefimiz ligin sonuna kadar 4 puanlık farkı koruyup son iki maça rahat çıkmak. En azından 90 dakika içinde pozisyon üreten, mücadele eden bir takım izledik. Önümüzdeki hafta bu puan farkını koruyup yada açarak lige devam etmek istiyoruz“ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.