Hentbol Milli Takımı Kaptanı Ramazan Hemşehrilerinden Tam Destek İstedi

Hentbol Milli Takımı Kaptanı Ramazan Hemşehrilerinden Tam Destek İstedi

Eerkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında 6 Nisan'da Belçika ile Rize'de karşılaşacak olan Türkiye A Milli Erkek Hentbol Takımı Kaptanı Ramazan Döne, Rizelilerden destek istedi. Karşılaşma ayrıca Çay TV ekranlarından Naklen yayınlanacak.

 Eerkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında 6 Nisan'da saat 19:00'da Belçika ile Rize'de karşılaşacak olan Türkiye A Milli Erkek Hentbol Takımı Kaptanı Ramazan Döne, Rizelilerden destek istedi. Karşılaşma çay TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye A Milli Hentbol takımının kaptanı Rizeli Ramazan Döne, Türkiye- Belçika maçında hemşerilerinin tribünleri doldurarak destek vermesi istedi. Çocukluğundan bu yana milli forma giymeyi hedeflediğini ve kariyerinin zirvesine ulaşmayı başardığını ifade eden Döne, "Milli takım formasıyla onlarca maça çıktım. Ancak hiçbir maç öncesi şu an duyduğum heyecanı hissetmemiştim. Çünkü milli formayla memleketim Rize'de, akrabalarım, arkadaşlarım ve dostlarımın önünde maça çıkacağım. Bu benim için çok özel bir maç olacak ve hiç unutmayacağım anları hemşerilerim ile yaşamak ve paylaşmak istiyorum" dedi.

Rize'nin plakası 53 numaralı formayla maça çıkacağını ifade eden Ramazan Döne, "Bu maç bizim için çok önemli. Kazanmamız gereken bir maç. Rakibimizle ilk maçı Rize'de oynayacağız. İkinci maç ise deplasmanda oynanacak. Rakibimizi elememiz halinde 2018 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası Eleme Gruplarına katılmaya hak kazanacağız. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız olacak. Yıllardır buralara gelmek için ter döküyoruz. Milli takımımızı hedefe ulaştırmak için Rizelilerden sadece 60 dakikalık destek istiyoruz" diyerek hemşerilerini maça çağırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.