Gözlerine İnanamadı, Bir Daha Baktı!

Gözlerine İnanamadı, Bir Daha Baktı!

Hikmet Hoca Gözlerine İnanamadı, Bir Daha Baktı!

Dün oynanan Dinamo Batum maçında Ç.Rizespor’lu futbolcuların ne kadar koştukları anlık veriler ile takip edilerek, teknik direktör Hikmet Karaman’a bilgilendirildi.

Dönemin teknik direktörü Mehmet Özdilek zamanında alınan GPRS cihazı ile futbolcuların kalp atışı, kim ne kadar hızlı koşmuş, daha ne kadar antrenman yapması lazım, dinlenmesi mi lazım gibi teknolojik verileri toplayan cihaz, Dinama Batum hazırlık maçında yedek kulübesinde çalışırken, yeşil-mavili takımda bir futbolcunun koşu rekoru ile başta teknik adam Karaman olmak üzere herkesi şaşırttı.

En Fazla O koştu!

 Gözlerine İnanamadı, Bir Daha Baktı!

 Uzun bir aradan sonra ilk kez Gürcü takımına karşı oynanan hazırlık maçında forma şansı bulun Rizespor’un Gürcü oyuncusu Nika ilk devre sonunda sahada basmadık yer bırakmadı ve takımı adına en fazla koşan oyuncu oldu. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen teknik adam Hikmet Karaman, hemen yanında bulunan bilgisayara bir daha bakarak yanındaki yardımcı hocasına; doğru mu? Diye sormadan edemedi!

Hızını Alamadı, Birde Gol Attı!

 Gözlerine İnanamadı, Bir Daha Baktı!

 Memleketinin takımına karşı ilk devre iyi bir oyun ortaya koyan Rizespor’un 10 numarası, ikinci devre şık bir gole imza atarken, tribünlerde bulunan az sayıda yeşil-mavili taraftarlardan büyük alkış aldı. Hafta sonu oynanacak olan Osmanlıspor maç kadrosuna göz kırpan Gürcü Nıka için VİRA HABER Gazetesi Spor Müdürü Selim Denizalp ; “Çok çalışması lazım, süper lig topçusu değil, bizim lig bire bir temasa dayalı, fizik gücü üst düzeyde, sert bir lig. 10 numara dediğin zaman, baştan aşağıya kalite kokması lazım. Özellikle iç sahada kapanan takımlara karşı dar alanda proplem çözen, kilit açan oyuncu bize gerekiyor. 10 Numaran sana sezonda 3-5 maç tek başına alacak. Geçmiş dönemde bizde görev yapan aynı fizikte bir Cernat’a bakın, birde buna. Rumen oyuncunun paçalarından bile kalite damlıyordu. Gürcü’de bir şey yok, alt liglerde forma bulabilir ama, süper ligde oynaması çok zor” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.