Gohou Rize Maçında Yok!

Gohou Rize Maçında Yok!

Lider Erciyes`in gol yükünü çeken ve gol krallığında 18 golle zirvede olan Gerard Gohou`ya Çaykur Rizespor maçı öncesi milli davet.

Mavi-Siyahlılar’ın Fildişili yıldızı, 22 Mart’ta ülkesinin 2014 Dünya Kupası elemelerinde Gambiya’yla oynayacağı maç için çağırıldı. İlk kez A Milli Takım’a davet edilen Gohou, Kayseri temsilcisinin Çaykur Rizespor maçında formasından uzak kalacak.
Kayseri Erciyesspor`un Fildişi Sahilli futbolcusu Gerard Gohou`ya ülkesinin milli takımına davet edildi. Kayseri Erciyesspor`un Fildişi Sahilli futbolcusu Gerard Gohou`ya ülkesinin milli takımından davet geldi. Kulüp yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ligde geride kalan 26 haftada 18 golle gol krallığında birinci sırada bulunan Gohou, 22 Mart`ta Fildişi Sahili`nin 2014 Dünya Kupası Afrika elemeleri kapsamında Gambiya ile oynayacağı maç için milli takıma davet edildi.
 
İlk kez ülkesinin (A) milli takımına çağrılan Gohou`nun, takımının bu hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçta görev yapamayacağı öğrenildi. Fildişi Sahili`nün dünyaca ünlü forveti Didier Drogba, Afrika Kupası`ndan sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Trabzonspor`da oynayan Didier Zokora ve Bamba milli takıma Türkiye`den davet edilen diğer isimler oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.