Galatasaray Kulüp başkanı ÖZBEK; Rizespor Şampiyonluk adayı

Galatasaray Kulüp başkanı ÖZBEK; Rizespor Şampiyonluk adayı

Galatasaray muhabirlerini kahvaltıda ağırlayan sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, ilginç açıklamalar yaptı. Futbolcular arasında huzursuzluk olduğu iddiaları nedeniyle basını suçlayan Özbek, "Futbolcular arasında sıkıntı olduğu konusunu uyduruyorsunuz. Podolski baltayı aldı, Burak makineli tüfeği aldı! Sıkıntı falan yok! dedi.

 Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başarıyı önemsediğini ve kulüp yöneticiliği için tecrübesinin olduğunu söyledi.

 
Galatasaray Futbol Takımı'nı takip eden muhabirlerle Türk Telekom Arena'da bir araya gelen Özbek, lisanslı eski bir futbolcu olduğunu belirterek, "Sekiz sene de yöneticilik yaptım. 42 senelik iş hayatım var. Galatasaray'da oynarım, gol atarım diye gelmedim. Galatasaray'ı yönetmeye geldim. Bu işleri bilmeyen biri değilim. Galatasaray ile bağlarımız hissi. Başarıyı çok önemsiyorum, başarısızlığı kesinlikle kabul etmiyorum" dedi.
 
Yönetim kurulunun tecrübesiz isimlerden oluştuğu yönündeki eleştiriye yanıt veren Dursun Özbek, "Ünal Aysal çok mu tecrübeliydi? Bir yönetimin tecrübeli olması için çalışması lazım. Mazbatayı daha aldığımızda bu söylenmişti" ifadelerini kullandı.


 
"ŞAMPİYONLUKTAKİ EN GÜÇLÜ RAKİPLERİMİZ OSMANLI VE RİZESPOR "

Özbek, şampiyonluk adayı olarak hangi rakibi görüyorsunuz sorusuna, "Osmanlı ve Rize en kuvvetli takımlar, 4-5 atıyorlar" yanıtını verdi.


hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.