Futbolda Özlenen Tablo

Futbolda Özlenen Tablo

Ç.Rizespor PTT 1. Lig'in son haftasında 1461 Trabzon'u ağırlıyor. Süper Lig'e çıkması kesinleşen Rize ile Trabzonspor ile bağlantısı olduğundan dolayı PTT 1.lig'de kalması kesinleşen 1461 Trabzon karşılaşmasında kardeşlik havası ön safhada.

1461 Trabzon’un bu jesti stadyumda büyük alkış aldı.  1461 Trabzon’dan devre arasında Çaykur Rizespor’a gelen Eren ve Sercan’da eski takım arkadaşlarından yakın ilgi gördü.  Çaykur Rizespor Kulübü stadyuma “Kardeş takım 1461 Trabzon, ligimize renk kattınız başarılarınızın devamını dileriz” yazılı pankart astı. Bu arada iki takım futbolcuları Bursaspor’un vefat eden Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenler için sahaya ellerinde “Başımız sağ olsun” yazılı pankartla çıktı. Karşılaşma öncesi de saygı duruşunda bulunuldu. Öte yandan stadyuma Bursaspor’un vefat eden Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı’nın fotoğrafının yer aldığı üzerinde “seni asla unutmayacağız” yazılı poster asıldı.

1461 Trabzon taraftarının Rizespor taraftarı ile  yan yana karşılaşması izlemesi tribünlerde güzel görüntüler oluşturdu.

 Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında 1461 Trabzon'u öne geçiren golü Mustafa Tiryaki  kaydederken Rizespor taraftarları hep birlikte bu golü alkışladı. Aynı şekilde Sercan Kaya'nın attığı golüde 1461 Trabzon Taraftarları alkışladı.



FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.