Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor, Pazar saat 16.00'da karşı karşıya gelecek

Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor, Pazar saat 16.00'da karşı karşıya gelecek

SÜPER LİG'İN 23. HAFTASINDA HEYECAN DOLU BİR MÜCADELE ATATÜRK OLİMPİYAT STADYUMU'NDA GERÇEKLEŞECEK. FATİH KARAGÜMRÜK İLE ÇAYKUR RİZESPOR, PAZAR SAAT 16.00'DA KARŞI KARŞIYA GELECEK

Süper Lig'in 23. haftasında heyecan dolu bir mücadele Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek. Fatih Karagümrük ile Çaykur Rizespor, Pazar saat 16.00'da karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geçmiş müsabakalara bakıldığında, bu randevunun Süper Lig tarihindeki 6. karşılaşma olacağı görülüyor. Daha önce oynanan 5 maçın 2'sini Fatih Karagümrük kazanırken, 1 mücadelede Çaykur Rizespor galip ayrıldı. Ayrıca, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Fatih Karagümrük, geride kalan haftalarda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 21 puanla 18. sırada bulunuyor. Öte yandan, Çaykur Rizespor ise 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan toplayarak 5. sırada yer alıyor.

Ligin ilk yarısında oynanan müsabakada ev sahibi avantajını kullanan Rizespor, karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı. Bu kez ise düşme hattındaki Karagümrük, galibiyet alarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Fatih Karagümrük'ün gol yollarındaki sıkıntısı dikkat çekiyor. Süper Lig'in geride kalan 22 haftasında en az gol atan 3 takımdan biri olan Karagümrük, rakip fileleri 23 kez havalandırabildi. Özellikle bu sezon ligde oynadığı 9 maçı golsüz tamamlaması, takımın hücum performansındaki zorlukları gösteriyor.

Çaykur Rizespor'un deplasman performansı da göz önüne alındığında, konuk ekip son 7 deplasman maçında galibiyet elde edemedi. Ancak, sezonun ilk 3 deplasman maçından 2 galibiyet çıkaran mavi-yeşilliler, Karadeniz ekibi olarak biliniyor.

Maçı yönetecek hakem ise Turgut Doman olacak. Doman'ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Özcan Sultanoğlu yapacakken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Raşit Yorgancılar olacak. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor ve Serdar Dursun'un performansını da merakla takip ediyor. Özellikle Karagümrük formasıyla Çaykur Rizespor'a karşı gösterdiği etkili performansla dikkat çeken Serdar Dursun'un, yine takımı için önemli bir gol kaynağı olması bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.