Fabrıcıo, "İyi Çalışıyoruz, Sadece Bunu Puana Yansıtamadık"

Fabrıcıo, "İyi Çalışıyoruz, Sadece Bunu Puana Yansıtamadık"

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fabrıcıo Santos De Jesus, "Rize'ye de isteyerek ve çok iyi tavsiyelerle geldim. Ve bu tavsiyelerin de geldiğim andan itibaren doğru olduğunu görüyorum" dedi.

Süper Lig’in 3. haftasında Alanyaspor’u konuk edecek Çaykur Rizespor'da çalışmalar devam ederken takımın Brezilyalı futbolcusu Fabrıcıo Santos De Jesus, medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

"İyi Çalışıyoruz Fakat Bunu Puana Yansıtamadık"
Takım olarak teknik direktör Stjepan Tomas'ın öncülüğünde sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Fabrıcıo, "Sezon başından beri çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. İyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Ne yazık ki ilk maçta puan alabilecekken alamadık. İkinci maçta da taraftarlarımızı üzdük. Şunu taraftarlarımızın ve bizi sevenlerin bilmesini istiyorum; çalışmalarımız hocamızın söyledikleri doğrultusunda devam ediyor. Bence iyi çalışıyoruz. Sadece bunu puana yansıtamadık" ifadelerini kullandı.

"Umarım 3 Puanla Ayrılırız"
27 Eylül Pazar günü saat 13:30'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını yorumlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Bu ligde oynadığınız her maç zor. Evde veya deplasmanda kime karşı olursa olsun çok zor maçlar oynuyorsunuz. Bu da onlardan biri. Sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Hocamızın söylediklerini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Umarım bu maçtan 3 puanla ayrılırız" dedi.


"Tavsiyelerin Ne Kadar Doğru Olduğunu Gördüm"
Rize'ye kendi isteği ve gelen tavsiyeler doğrultusunda geldiğini aktaran futbolcu, "Biliyorsunuz ben buraya gelmeden önce 1 sene Türkiye'de oynadım. Süper Lig'i biliyordum. Rize'ye de isteyerek ve çok iyi tavsiyelerle geldim. Ve bu tavsiyelerin de geldiğim andan itibaren doğru olduğunu görüyorum. Çok iyi bir grubumuz ve hocamız var. Ortamımız çok iyi. Sadece başarı elede etmemiz için biraz daha iyi olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.