Erzurumspor Fk’da Azerbaycan’dan İkinci İmza

Erzurumspor Fk’da Azerbaycan’dan İkinci İmza

SÜPER LİG EKİBİ ERZURUMSPOR FK, 2026-2027 SEZONU KADRO PLANLAMASI DOĞRULTUSUNDA KARABAĞ VE COLUMBUS CREW FORMALARI GİYEN 22 YAŞINDAKİ AZERBAYCANLI GOLCÜ NARİMAN AKHUNDZADA İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Süper Lig ekibi Erzurumspor FK, 2026-2027 sezonu kadro planlaması kapsamında Azerbaycanlı santrfor Nariman Akhundzada'yı bir yıllığna kadrosuna kattı. 22 yaşındaki futbolcunun transferiyle birlikte Akhundzada, Erzurumspor FK forması giyen ikinci Azerbaycanlı futbolcu oldu.

Kariyerinde Karabağ ve MLS ekiplerinden Columbus Crew formaları giyen Akhundzada, özellikle Karabağ'daki performansıyla dikkat çekti. Azerbaycanlı futbolcu, Karabağ formasıyla 126 resmi karşılaşmada 35 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

Daha önce Ufuk Budak forma giydi

Akhundzada, Erzurumspor FK tarihinde forma giyen ikinci Azerbaycanlı oyuncu olarak kayıtlara geçti. Mavi-beyazlı ekipte daha önce Ufuk Budak, 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında forma giydi. Azerbaycanlı savunma oyuncusu, Erzurumspor FK formasıyla lig ve kupa müsabakalarında toplam 44 karşılaşmada görev yaptı.

Erzurumspor Fk’da Azerbaycan’dan İkinci İmza

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.