Engin Korukır Konuştu

Engin Korukır Konuştu

Ç.Rizespor'dan ayrılan Teknik Direktör Engin Korukır arkadan hançerlendi!

Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, görevinden Ankaragücü maçı öncesi ayrılma kararı aldığını, bu konuyu da maçtan önce sportif direktör Oğuz Aydın’a ilettiğini söyledi. Teknik direktör Engin Korukır, Selim Denizalp’a yaptığı özel açıklamalarda çarpıcı cümleler kullanarak arkadan hançerlendiğini söyledi.

İşte Engin Korukır’ın o sözleri: “Ben son oynadığımız Ankaragücü maçı öncesi kararımı zaten vermiştim. Ç.Rizespor’un başında bulunduğum sürede hiçbir mazeretin arkasına sığınmadım. Bu takım 23 puan topladı. Çok şansız sakatlıklar yaşadık. Sezon başından beri Çetin Güngör, Sezer Özmen, Mesut Yılmaz, Erhan Şentürk, Kenan Aslanoğlu, Ousman Jallow ve son olarak Uche Kalu’nun sakatlığı takdir edersiniz ki belimizi bir hayli büktü.”

Başkan Kalkavan, dünyada tanıyabileceğim en namuslu insandır..

Yeşil- mavili takımım eski çalıştırıcısı Korukır, Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan için ; Dünyada bu yaşıma kadar tanıdığım en namuslu insandır kelimesini kullanırken , “kendisi bana sabırlı olmayı, metanetli kalmayı öğretti” ifadesini kullandı.

Korukır, Başkan Kalkavan için sözlerini şöyle sürdürdü: “ Başkanımız ender görülen bir insan. Kendisi iyi ki tanımışım. Türk futbolu böyle namuslu, haysiyetli insanlara ihtiyacı var. İnşallah günün birinde Metin bey, ülke futbolunun en üst noktasına gelir. Yaşamım boyunca dayım Süleyman Seba’dan sonra tanıdığım en düzgün insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Bazılarının yüzünü görmek istemiyorum !

Başkan Metin bey ile bir görüşme yaptığını hatırlatan teknik direktör Engin Korukır, kendisinin Salı günü Rize’ye gelip, bir basın toplantısı düzenleyeceğini ama orada bulunan bazı insanların yüzünü görmeme adına bu düşüncesinden vazgeçebileceğini söyledi.

Sende mi Brutus diyebileceğin kişileri tanıdım !….

Spor yazarı Selim Denizalp’in "Ç.Rizespor kulübü başında bulunduğun zamandan buyana kendilerine çok güvenip, arkandan harçenlendiğin kişiler var mı?" sorusuna karşı Korukır şöyle cevap verdi: “Evet var. Bu kişiler zaten kendilerini biliyor. Futbolcularımı tek kelime söylemiyorum. Benim kastettiğim kişiler yüzüme gülücük dağıtıp, elime sıkıp başka yerlerde dedikodumu yapan o insanlar. O insanlara hakkımı helal etmiyorum. Hakkımı helal edeceğim kişiler futbolcularım, malzemecim, masörüm, muhasebecim, cim biçme görevlim” şeklinde konuştu.

Bir Kuruş Tazminatım Yok, Yardımcı hocalarım da ayrıldı

Ç.Rizespor’da başka teknik adamlar gibi bir kuruş tazminat alamadan ayrıldığını belirten Korukır, yardımcı hocalarının da görevi bıraktığını, bu ligde çok daha suların akacağını sezon sonunda kendisini en fazla mutlu edeceği olayın Ç.Rizespor’un şampiyon olması olduğunu dile getirerek; Benim gönlümden geçen tek şey Rizespor’un şampiyonluğudur” cümlesini kullandı.

Kendisinin yerine gelecek olan teknik adam konusunda hiçbir bilgisinin bulunmadığını belirten Korukır, kim gelirse gelsin çok iyi bir Başkan ve iyi bir futbolcu topluluğu yeni hocayı bekliyor sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.