Engin korukır hakemlerden dertli

Engin korukır hakemlerden dertli

Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, cumartesi günü karşılaşacakları Kartalspor takımı için açıklamalarda bulundu

Kartalspor maçının hazırlıklarını İstanbul’da sürdürdüklerini belirten deneyimli teknik adam, Boluspor maçı sonrası verilen bir günlük ara ve bu maçın beş gün sonra oynanacak olması sebebiyle İstanbul’da kamp yapma kararı aldıklarını belirterek, amaçlarının bu kısa zaman diliminde futbolcuların İstanbul’da Kartalspor maçının havasına erkenden soluması ve maçın yakın tarihte olması nedeniyle yol yorgunluğu çekilmemesi olduğunu söyledi.

“Hakem Hataları Hep Bizi Buluyor”

Dün G.Saray Metin Oktay Florya tesislerinde çalışmalara devam ettiklerini hatırlatan Korukır, son oynadıkları Boluspor maçının hakemleri için verilen ve verilmeyen penaltı pozisyonlarında canlarının çok yandığını, üst üste oynadıkları Göztepe, Samsunspor ve Boluspor karşılaşmalarında hakem hatalarının kendilerini bulduğunu dikkat çekerek, maçlarını yönetecek olan hakemlerin daha dikkatli ve adil olmalarını istedi.

“Her Şeyin Bir İlki Vardır”

Üst üste çıktıkları iki deplasman maçının ilki olan Boluspor karşılaşmasını hak ettikleri üç puan ile tamamladıklarını, bu hafta sonu oynayacakları bir başka deplasman maçı olan Kartalspor’un uzun süredir iç sahada mağlup olmadıklarını hatırlatan Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır;” Her şeyin bir ilki vardır, amacımız Boluspor maçından sonra, bu deplasmanda da üç puan ile dönmek. Bunu başaracak gücümüz var. Bizim takımda bireysel yetenekler çok fazla , çekişmeli bir maç olacak, yenemiyorsak , yenilmeyeceğiz ve iki deplasmandan en kötü 4 puan toplayarak dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Hatayı sonlarda değil, erken yapmak lazım”

Deneyimli teknik adam, ligin son haftalarında yapacakları hatanın telafisi olmayacağını, geçtiğimiz sezon sonu yapılan hataların süper lige çıkma şansını ortadan kaldırdığını dikkat çekerek;” Tatbikî benim takımımda kötü oynama hakkı var. Hata yapacaksak, bu hatayı erkenden yapmak gerekir. Yoksa ligin son haftalarında yapılacak olan hatalar koca bir sezonun çöpe gitmesi anlamına gelir, telafisi olmaz. Bu yüzden maçlara tek tek bakıyor ve minimum hata ile oynamaya çalışıyoruz. Toplayacağımız maksimum puanlar bizim elimizi son haftalarda çok güçlendirecektir” ibaresini kullandı.

Çaykur Rizespor’a gönül veren ve uzun bir süre önce takımının deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasıyla yatalak olan Asım Gürsoy’a moral ziyareti…

25 yıldır felçli olarak yatağından Rizespor’u takip eden Asım Gürsoy’u Ç.Rizespor yönetim kurulu üyesi Koray Deniz, teknik direktör Engin Korukır , futbolculardan Fahri Tatan ve Ousman Jallow İstanbul Fatih’de evinde ziyaret etti.

Oldukça duygulu anların yaşandığı ziyarette Asım Gürsoy’a golcü futbolcu Ousman Jallow’un forması armağan edildi.

Yakın Takibe Devam !

Öte yandan Ç.Rizespor teknik patronu Engin Korukır, cumartesi günü oynayacağı Kartalspor maçı sonrası Denizli’ye geçerek bir sonraki hafta karşılaşacağı Denizlispor’u yakın takibe alacak. Hatırlanacağı gibi Korukır, geçen ay İzmir de oynanan ve 2-0 Denizlispor’un kazandığı A.Demirspor maçını da yerinde takip etmişti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.