Emin Kahraman: “amacımız Daha Aktif Bir Divan Kurulu Anlayışıyla Yönetim Kurulunun Yükünü Hafifletmek”

Emin Kahraman: “amacımız Daha Aktif Bir Divan Kurulu Anlayışıyla Yönetim Kurulunun Yükünü Hafifletmek”

TRABZONSPOR DİVAN BAŞKANLIK KURULU BAŞKAN ADAYI EMİN KAHRAMAN, "AMACIMIZ DAHA AKTİF BİR DİVAN KURULU ANLAYIŞIYLA YÖNETİM KURULUNUN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEK, ONLARA YARDIMCI OLARAK KULÜBÜMÜZÜN MARKA DEĞERİNE KATKI KOYMAK" DEDİ

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkan Adayı Emin Kahraman, gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, divan kurulu olarak daha aktif bir rol üstlenerek yönetim kuruluna destek olmayı hedeflediklerini ifade etti. Projelerini paylaşan Kahraman, kulübün finansal, idari ve sosyal durumuyla ilgili bir rapor hazırlamayı planladıklarını belirtti.

Emin Kahraman, projelerini 7 ana başlık altında topladıklarını açıklarken, alt yapı sporcularının kulüp aidiyetini güçlendirmek adına bir gelişim programı oluşturacaklarını vurguladı. Ayrıca, ilkokullarda Trabzonspor sevgisini pekiştirmek amacıyla resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının düzenlenmesini planladıklarını belirtti.

Sosyal dayanışma konusunda da çalışmalar yapacaklarını ifade eden Kahraman, taraftarların daha yapıcı ve pozitif bir tutum sergilemeleri için çaba sarf edeceklerini dile getirdi. Ayrıca, ulusal basında Trabzonspor'un haklarını savunmak amacıyla bir heyet oluşturarak temaslarda bulunacaklarını söyledi.

Emin Kahraman'ın açıklamalarına göre, uzak köylerde yaşayan taraftarlar için özel etkinlikler düzenlenecek ve maç günlerinde divan üyelerinin birlikteliğini güçlendirmeye yönelik organizasyonlar hayata geçirilecektir. Kahraman, bu projelerle birlikte kulübün marka değerine katkı koymayı, yönetim kuruluna destek olmayı ve taraftar birlikteliğini artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.