Derepazarıspor Kulübü Basın bülteni!

Derepazarıspor Kulübü Basın bülteni!

Kulübümüz Derepezarıspor Başkanı ve Derepazarı Belediye başkanımız Sayın Şaban Kalça başkanlığında üç yıldır Rize amatörde Derepazarıspor olarak kurduğumuz kadroyla şampiyonluğu hep son maçlarda kaybettik.

2012,2013. sezonunda takımın başına getirdiğimiz teknik kadro ve yaptığımız transferlerle bu sezon Rize amatörde şampiyonluk hedefi koyduk.
Rize de Derepazarıspor’un adından söz edilecek bir kadroyla yola cıktık.
Başkanımız öncülüğünde yönetim kurulu olarak hedefimiz. 2012,2013 sezonunda önce BAL ligiydi oradan da Üçüncü lig düşünüyorduk bu düşüncemiz bu sezon gerçekleşmedi.
Neticede gurubumuzda Rize amatörde play-of öncesi ne mağlup lider olarak play offa cıktık.
Kulübümüzden play offda ilk maçta aldığımız mağlubiyetle playoff a iyi başlayamadık ve sonucunda playoffta başarılı olamadık.
Sezon bittiğinde yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda yaptığımız değerlendirmede aldığımız karar sonucunda. Teknik direktörümüz Recep Akyıldız la karşılıklı anlaşarak bize yaptığı hizmetler için teşekkür ettik ve  yolarımızı ayırdık.
2013.2014. Sezonu için yeni teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Ancak önümüzdeki sezon da daha genç bir jenerasyonla yola girmek istiyoruz.
Geriye donup baktığımızda Derepazarıspor Başkanı ve Belediye Başkanı Sayın Şaban Kalça Derepazarı’n da yaptırdığı futbol sahası ve kulübümüze tahsis ettiği beş katlı tesisin olduğu bir kulübüz.
 Rize deki gençlerin onunu açmak için çok büyük bir futbol imkânı sağlayan Sayın başkanımız kulübümüzü amatörde profesyonel kulüp haline getirdi.
Bu kadar güzel imkânı olup Rize deki gençlerin onunu açmak adına inanılmaz bir fırsat.
Bu doğrultuda Derepazarı kulübü yönetim kurulu olarak Derepazarı ilçemizden ve Rize de tanıdığımız ve tanımadığımız gençlerle irtibata geçmek istiyoruz yetenek gençleri kulübümüze katarak önce BAL lige oradan da üçüncü lig düşünüyoruz. Bu yolda bizimle bu yarışa katılmak isteyen genç yetenekleri kulübümüze katmak istiyoruz.
Derepazarı beldeye başkanı ve Derepazarıspor kulüp başkanı Sayın Şaban Kalça Türk futboluna Rize Derepazarı ilçede kazandırdığı bu güzel tesisler.
  Bu güzel İmkânları Rize’de ki gençlere ve cevre illerdeki gençlere sağlayarak önlerini açmak istiyoruz Sayın başkanımızın futbolda da hedefi büyük.
20012,2013 sezonunda ara transferde Rize amatörde bazı yetenekli gençler tespit ettik kulübümüz Derepazarıspor a katmak istedik.
Rize’de bazı kulüplerindeki bazı yetkililerin bize genç futbolcuları vermek istemediler, vermediler.
Bu olmamalı Rize de bu imkânları sağlayan kulüplere Rize’deki amatör kulüpler destek vermeli.
Rize de ki gençlerin ve hocaların onunu açmak adına Rize den üçüncü lige bir takım daha olsa kotumu olur buradan insan sormak istiyor.
Rize den iki takım BAL liginde bunun bile Rize de genç futbolcuların onunu açtığı ortada.
Birde üçüncü ligi düşünsenize ne kadar imkân sağlar Ç.Rizespor ve Rize’mize.
Son olarak şunu söylemek istiyoruz Derepazarıspor olarak başkanımız öncülüğünde yeni kurduğumuz yönetim kuruluyla birlikte hedefimiz büyük.
 Kamuoyuna duyurulur.
Derepazarıspor Kulübü yönetim kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü. Recep Kalça

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.