Colman olay çıkardı

Colman olay çıkardı

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında Halil'le tartışan Arjantinli formasını yere attı ve idmanı terk etti.

Trabzonspor'da Gustavo Colman krizi patlak verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından sürpriz şekilde Elazığspor maçının kadrosuna alınmayan Arjantinli yıldız dünkü antrenmanda isyan çıkardı.
HALİL İLE TARTIŞTI FORMAYI YERE ATTI

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Videoton ile yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Karadeniz ekibinde takımdan ayrılması gündemde olan Colman antrenman sırasında formasını atıp sahayı terk etti, uyarılara aldırmadan soyunma odasının yolunu tuttu. Dar alanda top çalışması sırasında Halil Altıntop ile tartışan ve birden sinirlenerek formasını yere atan Colman'ın kimseyi dinlemeyerek antrenmanı terkettiği belirtildi.
FENERBAHÇE TEKLİF YAPMIŞ

Milliyet'in  konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Trabzonsporlu idareciler, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki futbolcunun aklının İstanbul takımları tarafından karıştırıldığını savundu. Karadeniz ekibinin yöneticileri, "Fenerbahçe'nin Colman'a teklif yaptığını duyduk. Colman da ayrılmak istiyor. Ancak Türkiye'den değil Trabzon'dan. Fenerbahçe'nin menajeri ile temasa geçtiğini öğrendik. Galatasaray'ın da girişimde bulunmasına şaşırmayız" diye konuştu.
SON SÖZ ŞENOL GÜNEŞ'TE

Colman'ın öğleden sonra Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilere sorunlarını aktardığı da bildirildi. Colman'la ilgili kararı Teknik Direktör Şenol Güneş'in vereceği, oyuncuya ağır para cezası ile kadro dışı bırakılmasının gündemde olduğu kaydedildi. Bordo-mavililerin dünkü antrenmanına elinde çatlak olan ve perşembe günü forma giyemeyecek olan Giray dışında bütün oyuncuların katıldığı belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.