Çok Önemli Bir İsim İle Görüşülüyor

Çok Önemli Bir İsim İle Görüşülüyor

Sezona fırtına gibi giren son 7 haftada düşüne geçen Ç.Rizespor’da teknik direktör Engin Korukır yönetime istifasını verirken yönetim Korukır sonrası teknik direktör arayışlarına başladı.

Bucaspor maçına kadar teknik direktör sorununu çözmek isteyen yönetim Mehmet Ali Karaca ismini gündemde tutarak çalışmalarını derinden yürütüyor.

 Mehmet Ali Karacayı olası başarısızlık sonucu harcamak istemeyen yönetim kurulu yoğun bir kulis çalışması yaparak camiayı toparlayacak futbolcular üzerinde ağırlığını hissettirecek önemli bir isim ile görüşmeler sürdürüyor.

 İsmi sır gibi saklanan ismin camiaya kazandırılması çalışılırken bu isim ile anlaşılması durumunda Ç.Rizespor’un hedefe varacağına kesin gözüyle bakılıyor.

  Alınan bilgilere göre büyük kulüplerde görev aldığı belirtilen isim için %90 anlaşma sağlandığı idda edildi. Başbakan Erdoğan'ın da bu isme Rize'ye gitmesi gerektiğini söylediği belirtildi.

Önemli kulüpler de görev alan isim için birçok kişi devreye girerken camiayı toparlayacak bu ismin camiaya sıcak baktığı ve son kararını akşam saatlerine kadar vermesi bekleniyor.
Yönetimin bu ismin kabul etmeme ihtimaline göre diğer isimler ile hızlı bir şekilde görüşeceği de gelen bilgiler arasında.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.