Cenk ahmet ç.rizespor'da kalmak istedim

Cenk ahmet ç.rizespor'da kalmak istedim

Çaykur rizespor'da cenk ahmet'in süper lig hedefi

Çaykur Rizespor'un sağ kanat oyuncusu Cenk Ahmet, sezon başında bir çok kulübün kendisini transfer etmek istediğini belirterek "Ben Çaykur Rizespor'da kalmak istedim. Bu kulübün başarısı için ter döküp Süper Lig sevinci yaşamak istiyorum" dedi.
Önceki sezon kıl payı şampiyonluğu kaçırdıklarını söyleyen Çaykur Rizespor'un tecrübeli ve başarılı sağ kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç “Çaykur Rizespor ile sözleşmem devam ediyordu. Sezon başında beni isteyen bir çok kulüp vardı. Elbette ki Süper Lig'de oynamak farklı bir duygu. Ancak Çaykur Rizespor'un başarısı için burada kalmam gerekiyordu. Geçen sezon başaramadığımız şampiyonluk sözümüz var. Bu yıl daha iyi bir takım olduk. İnancımız daha sağlam. Bunu başaracak güçteyiz. Sezon sonu hedefimize mutlaka ulaşmak istiyoruz" dedi.
Takım içinde futbolcular arasında iyi diyaloglar olduğunu söyleyen Cenk Ahmet "Önceki sezona göre daha kaliteli ve birbirine bağlı oyuncu kadrosuna sahip olduk. Birbirimizin açığını iyi kapatıyoruz ve takım arkadaşlarım ile oldukça iyi anlaşıyoruz. Lige de iyi başladık ve daha iyi olacağız. Takım olarak çok güzel konsantre oluyoruz, bunu lige yansıtmaya başladık ve gün geçtikçe daha güzel futbol oynayacağız. Göztepe maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyen Cenk Ahmet “ Engelleri teker, teker aşmak istiyoruz. Göztepe maçından mutlaka galibiyet ile döneceğiz. Önceki sezona göre daha çok gol atacağımı düşünüyorum ve mutlaka Süper Lig'e çıkacağız” diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.