ÇAYKUR RİZESPOR'UN FORVET OYUNCUSU ADOLFO GAİCH YAPTIĞI AÇIKLAMADA ANKARAGÜCÜ MAÇINDAN SONRA YAŞANANLARI TASVİP ETMENİN MÜMKÜN OLMADIĞINI VURGULADI

Çaykur Rizespor, Perşembe Günü Evinde Oynayacağı Pendikspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Antrenman Teknik Direktör İlhan Palut Yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde Gerçekleşti. Çaykur Rizespor'un Forvet Oyuncusu Adolfo Gaich, Pendikspor Maçı İle İlgili “Eğer Hocam Görev Verirse Elimden Gelen Her Şeyi Yapacağım" Dedi.


Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında 21 Aralık 2023 tarihinde saat 17.00’de sahasında Pendikspor’u ağırlayacak. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman ısınma harekeleri ile başladı. Yeşil mavili takım daha çok taktik ağırlıklı çalıştı.


GAİCH: "HAKEME YAPILAN ÇOK ÜZÜCÜYDÜ
Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Adolfo Gaich, Ankaragücü maçından sonra yaşananları tasvip etmenin mümkün olmadığını vurguladı. 


GAİCH: “ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"
Pendikspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Arjantinli oyuncu, maçta görev alması halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.


GAİCH: “ÖZELLİKLE SON HAFTALARDA HER ŞEY İYİ GİDİYOR”
Son haftalarda kaybetmediklerine dikkat çeken Gaich, “Hem sahada hem analiz olarak gereken her şeyi yapıyoruz ve maçlara hazır olarak çıkıyoruz” dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.