Çaykur Rizespor'da Hedef Galibiyet

Çaykur Rizespor'da Hedef Galibiyet

SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, kötü sonuçların ardından istifa eden teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan yoksun çıkacağı Gaziantepspor maçında galibiyet hedefliyor.

 SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, kötü sonuçların ardından istifa eden teknik direktörü Rıza Çalımbay'dan yoksun çıkacağı Gaziantepspor maçında galibiyet hedefliyor.

Ligde 15 haftadır galibiyete hasret kalan yeşil mavililerde hafta başında istifa eden teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yerine geçici olarak görev verilen alt yapı antrenörü  Mehmet Ali Karaca, takımın başında Gaziantepspor maçına çıkacak. Çaykur Rizespor teknik sorumlusu Karaca, uzun zamandır kazanamayan takımda oluşan stresi Gaziantepspor maçında üzerlerinden atmak istediklerini söyledi. Karaca, "Camia 3 puana hasret kaldı. Oyuncularımız oldukça hırslı. Son haftalarda yükselen bir oyun grafiğimiz var. Bu iyi grafiği Gaziantepspor maçında sürdürerek galip geleceğimize inanıyorum. Taraftarımız bu zor günde bizim yanımızda olursa istediğimiz sonucu alırız" diye konuştu.



FERAH: TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah da, yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi. Bazı hocalarla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Ferah, "Henüz bir anlaşma olmadı. Gaziantepspor maçında takımın başında sahada Mehmet Ali Karaca olacak. Kendisine daha öncede zor dönemlerde takımı emanet ettik ve başarıyla yönetti. Bu geçiş döneminde de onunla birlikte oyuncularımızın gayreti ile uzun süredir kazanamama durumuna son vereceğiz" dedi.

TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Gaziantepspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Ferah, "Bu maç bizim için kritik bir eşik. Bu maçtan alacağımız sonuç ligde bizi rahatlatacaktır. Bu zor maçta en büyük destekçimiz bizi yalnız bırakmayan taraftarımız olacak. Onların desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bu maçtan alacağımız 3 puan ligde gelecek için bize önemli bir güç verecektir" ifadesini kullandı.

3 EKSİK VAR

Yeşil mavililerde sakatlığı bulunan Engin ve Hurşut ile cezalı olan Koray bu maçta forma giyemeyecek. Engin'in yerine sakatlığı geçen Ümit'in forma giymesi bekleniyor. Çaykur Rizespor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Serkan- Viera, Görkem, Eren, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Liban Abdi, Sercan, Lua Lua, Kweuke -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.