Çaykur Rizespor’da B.B. Erzurumspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Çaykur Rizespor’da B.B. Erzurumspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda oynayacağı B.B. Erzurumspor karşılaşması öncesi hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamladı.

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Erzurumspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdüren Çaykur Rizespor’da teknik direktör Stjephan Tomas 3 puanla eve dönmeyi hedeflediklerini dile getirerek, “Erzurum’da biraz sıkıntı yaşıyor ama genel olarak baktığımızda BB. Erzurumspor’da iyi bir takım, agresif bir takım ve aynı anda bizim de cevap vermemiz lazım. Aynı agresiflik ile boş alan bırakmamamız lazım. Çok iyi oyuncular var. Eğer onları iyi kapatırsak puan alırız” dedi.

"Donsah Maça Hazır"
İtalya Serie A takımlarından Bologna’da forma giyen ve Çaykur Rizespor’un sezon sonuna kadar kiralık anlaşma sağladığı Godfred Donsah’ın B.B. Erzurumspor maçı için hazır olduğunu dile getiren teknik adam “Donsah'da maça hazır. Polonya’da kamp geçirdi. Hazırlık maçlarında oynadı ve kendisini hazır hissediyor” diye konuştu.

Fernando Transferi Büyük Ölçüde Tamam
Fernando transferini bugün büyük ölçüde bitireceklerini kaydeden teknik direktör Tomas, “Bugün büyük olasılıkla Fernando transferini bitireceğiz. 3-4 tane Türk ile konuşuyoruz. Büyük ihtimal ile bugün yarın bitirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kulüp Bulacaklar

Yeni transferlerden bazılarının beklentileri karşılayamadığı için gönderildiğini belirten Tomas, "Nadir Çiftçi ve Engin Bekdemir yetersiz oldu. Onlara yeni takımlarında başarılar diliyorum. Başkanımıza gerekli raporu verdik. Diomande, Vetrih, Orhan'a teklifler var. Kulüp bulacaklar. Dimitrios da takım bakıyor. Onlar da büyük ihtimalle başka bir takıma gidecekler" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.